Rutger Bakt: win één van de tien exemplaren

Deze actie is inmiddels verlopen!Rutger van den Broek won op overtuigende wijze de eerste editie van het populaire televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van dit geweldige boek? Geef je dan nu op!

Verdeeld over vijf hoofdstukken – gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood – biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to’s laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt.

De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met Rutgers persoonlijke verhaal en zijn passie voor bakken. 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland.

Winnen
Wil jij kans maken om één van de tien exemplaren van Rutger Bakt? Doe dan mee! Deze actie loopt tot en met zondag 6 april. Op maandag 7 april maken wij de tien winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen. Wij feliciteren:
Emmy de Bruin
Marinette Willems Habets
Crista Maliepaard
Kim Cornelisse
Dorthe Klein
Riet Smits
Wendy Straathof
Caroline Borggreve
Maaike Giezen
Alie Scholten

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Emmy De Bruin
  Mooi boek. Staan geweldige recepten in. Zo anders dan andere boeken. Waar haal hij het vandaan. Een aanrader
 • R S
  Dit lijkt me een heel leuk boek het begint ook weer mooi weer te worden en wat is er lekkerder dan picknicken met eigen gemaakte hapjes? Lijkt me leuk om dingen uit dit boek te gaan maken :-)
 • Marja Ivory-Fleminks
  Lijkt me een heel leuk boek, het programma heeft zelfs een van mijn puberzonen aan het bakken gekregen en dat wil wat zeggen.
 • Rutger was bij de serie Heel Holland Bakt een zeer sympathieke kandidaat. Hij inspireerde velen thuis met zijn mooie, heerlijke creaties. Zoals hij ook mij inspireerde. Ik heb soms de uitzending via uitzending gemist herhaald gekeken om driftig mee te schrijven met zijn gebak. Daarom zou ik het heel erg leuk vinden om zijn boek te winnen...
 • Jacqueline Van Stralen
  Ik vond Rutger de leukste en meest inspirerende deelnemer. Ik hoop dat ik het boek win, anders ga ik het zeker kopen.
 • Gonnie Van Houten
  Leuke actie na een leuk programma!
 • Carola Verloop
  Ik vond hem echt de beste bij Heel Holland Bakt! Dit zou een leuk verjaardagskadootje zijn! Ben de 7e jarig. :-)
 • Isabel Hartogs De Bakker
  Ik ben een grote fan van Rutger wil dit boek graag winnen
 • Claudia Doff
  Wat een mooi kookboek, ik ben gek van bakken en hoop door dit boek te winnen nog meer lekkere dingen te kunnen maken!
 • Leuk kookboek van Rutger. Ben de 7e jarig leuk cadeautje toch?
 • Anni Kuiper
  Rutger was een hele aardige kandidaat in het "Heel Holland Bakt", hij kon fantastisch bakken en al dat lekkers formidabel presenteren. Hij inspireerde mij om weer meer te gaan bakken.
 • Brenda Van Der Weij
  Dit is echt een super leuke actie!! Ik ben blij dat hij een boek heeft uitgegeven. Wat een kandidaat, ik heb alle afleveringen gezien en kijk nog regelmatig terug naar de recepten die er zijn gemaakt. Top!