Win: 10 x 2 Tickets voor de VT wonen&design beurs!

Het grootste woonevenement van Nederland van 29 september t/m 4 oktober in de Amsterdam RAI: De VT wonen&design beurs. Het antwoord op al jouw woonvragen.

Altijd al eens willen binnenkijken bij vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home of WONEN Landelijke Stijl? Wil je de nieuwste trends op meubelgebied bekijken? Ga je verbouwen en wil je eens met een architect om tafel? Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Kom je er zelf niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken van een styliste?  Kom dan naar de vt wonen&design beurs. Het antwoord op al jouw woonvragen.

Ontmoet de redacties van de bekendste woonbladen
Dit jaar kun je binnenkijken bij maar liefst vier bekende woonbladen. In levensgrote inspiratiehuizen laten vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home en WONEN Landelijke stijl zien wat volgens hen de trends zijn op het gebied van wonen. Kom binnen, ontmoet de redacties en geniet van alle ideeën en inspiratie.

[image name=vtwonen format=485 align=left left=5 right=5]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Art Zone
In de artzone op de beurs vind je de mooiste kunst voor in je huis. Van verschillende kunstenaars in verschillende stijlen.

XLUX
Wonen & Leven Een paviljoen met internationale allure: Interior Designer Roelfien Vos is ontwerper van dit bijzondere concept op de beurs. Een samenwerking tussen merken uit het luxe woonsegment waarin getoond wordt wat de mogelijkheden en trends zijn voor extra luxe wonen en leven. Een indrukwekkende beleving die je niet mag missen als je van een exclusieve woonstijl houdt.   Aan tafel met een professionele architect. Reserveer een plek op het Architecten Adviesplein op de beurs. Je krijgt dan 45 minuten advies van een professionele architect over de mogelijkheden rond jouw wens voor (ver)bouwen. De aangesloten architecten helpen je graag direct op weg met vragen als; ‘Kan ik deze muur doorbreken?’, ‘Hoe betrek ik de keuken bij mijn woonkamer?’ en ‘Een uitbouw, wat zijn de regels en wat is de beste oplossing voor mijn huis?’ Met het advies dat je krijgt kan je bij thuiskomst direct aan de slag. De adviezen van de architecten op de beurs worden mogelijk gemaakt door Architectenwinkel.

Garden District
Voor tuinadvies kan je terecht in het Garden District op de beurs. De groene oase waarin je alle trends op het gebied van buitenwonen kunt zien. Ook vind je hier verschillende productinnovaties op het gebied van buitenwonen die nog nooit eerder te zien zijn geweest.

Lichtadvies
Goede verlichting in je huis is sfeerbepalend. Ben je op zoek naar nieuwe verlichting óf ga je verbouwen en wil je het van het begin af aan goed aanpakken? Laat je dan eens adviseren over een lichtplan voor je huis. Op de vt wonen&design beurs worden gedurende de hele beursweek lichtadviezen gegeven door Eikelenboom en Brink Licht. Inschrijven voor dit advies kan vanaf 1 september via vtwonenendesignbeurs.nl

Design Talents
Op de vt wonen&design beurs vind je de pareltjes onder de Nederlandse ontwerpers. Deze creatieven hebben hoge ogen gegooid op de bekende meubelbeurs in Milaan en presenteren nu hun ontwerpen aan het Nederlandse publiek. Hier heb je de mogelijkheid om met de ontwerper zelf in gesprek te gaan. Uniek. Dit wil je niet missen!

Dutch Design District
Grootste en bekendste Nederlandse meubelmerken laten op de beurs de pronkstukken zien uit hun collectie zien. Zowel designklassiekers als nieuwe ontwerpen staan op de beurs in de spotlight.

Woontheater
In het woontheater kun je genieten van unieke lezingen van inspirerende sprekers. Bekende namen zoals Jan des Bouvrie, Jurgen Smit en Marie-Gon Vos nemen je graag mee in hun verhaal. Of het nu gaat over kleuren, inrichten, duurzaam wonen, of verbouwen na het bijwonen van een lezing in het woontheater ben je op de hoogte en klaar om thuis direct aan de slag te gaan.

 

Hettestpanel.nl mag 10 x 2 kaarten ter waarde van €19,- voor deze beurs weggeven! Wil jij winnen? Klik dan nu op DOE MEE!

Zorg wel dat voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn!

De winnaars van deze winactie zijn:

Barbara Nuyens  
Marijke Frankort  
Conny Kolthof  
Ilse Leenderse 
Antsje Hellinga  
Tini Huizinga 
Jeffrey Alfing  
Joost Wouterse  
Rianke de Waard
Evelien Dekker  

Van harte gefeliciteerd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • yvonne dussen
  Leukkkkk ik hou van beurzen en woon ideeën Lekker zwalken door de gangen en inspiratie opdoen. S'avonds pijn in je voeten maar wel ENERGIE!
 • Silvia Van Der Werff
  Duimen maar!
 • Marjon Briede
  dat lijkt me gezellig met heel de familie!
 • Will Langenberg
  Ja, leuke ideeën op doen op deze woonbeurs, samen met mijn man
 • Dorien Van Wijk
  Gezellig inspiratie opdoen met me zusje....................
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil graag kans maken
 • Brigitt Kragtwijk
  Oh...ik kan daar uren / dagen rond kijken en vermsken. Heerlijk al die creativiteit in woongenot....
 • Joke Bakker
  dit is wel een wens van mij
 • Debbie Ophuizen
  Heel graag, wordt tijd om ideeën op te doen.
 • Laura Miltenburg
  Met mijn zoon een dagje naar de woonbeurs lijkt me leuk, kan hij inspiratie op doen. Hij gaat op zich zelf wonen!
 • Charlene Velt-brown
  Zou heel graag hier naartoe willen gaan met mijn man voor nieuwe inspiratie voor ons nieuwe huis!
 • Ria Van Balveren
  Gewoon erg leuk om te gaan met mijn dochter, En dan je huis weer een opfris beurt geven
 • Maureen Keasberry
  hier haal je echt idee op.dus zou er graag naar toe gaan
 • Ik ben momenteel op zoek naar een woning voor mezelf. Ik ben gek op woonprogramma's en ik ben lid van dergelijke woonmagazines. Het lijkt me gaaf en inspirerend om zo'n interieur in het echt te zien, te voelen, te ruiken... Wie weet ga ik overstag en ga ik flink investeren :).
 • Dit lijkt me een geweldige inspiratiebron voor een eerste woning! Eens wat anders dan de standaard Ikea...
 • Marijke Vijverberg
  Leuk en gezellig,duimen duimen
 • Jacqueline De Waal
  Zo leuk !