Win 3 varianten van Kleine Taartjes van Koopmans!

Deze actie is inmiddels verlopen.Maak kans op 3 varianten van Kleine Taartjes van Koopmans. Wij mogen 50 mensen blij gaan maken!

Koopmans heeft nu ook Kleine Taartjes. Klein van stuk, maar groots van smaak. Complimentendag, Koningsdag of Kerstdag, elke dag is een feestje waard. En als er iets te vieren valt zijn Kleine Fruittaartjes, Kleine Kruimeltaartjes en Kleine Appeltaartjes voortaan van de partij. Eén pak is goed voor maar liefst acht kleine taartjes. En om het feest compleet te maken zijn ze stuk voor stuk makkelijk zelf te bakken, met ruimte voor variatie en eigen inbreng.

Koopmans Kleine Fruittaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg en een vulling van banketbakkersroom. Met (vers) fruit als aardbei, mandarijn, kiwi of framboos kan iedereen zijn favoriete fruittaartje maken.

Koopmans Kleine Kruimeltaartjes hebben een bodem en krokante topping van kruimeldeeg. Daartussen een frisse vulling van naar keuze appel of kersen met een kaneelmix. Lekker met een toef slagroom. 

Koopmans Kleine Appeltaartjes hebben een bodem van zandtaartdeeg met een vulling van appel, rozijnen en kaneelsuiker. Naar smaak te bestrijken met warme abrikozenjam.  

Winnen
Wil jij kans maken op drie pakketten Kleine Taartjes van Koopmans? Wij mogen vijftig mensen verblijden! Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met 25 november 09.00 uur. Om 10.00 uur maken wij de winnaars bekend. Houd ons in de gaten!

De winnaars van deze winactie zijn: Lies, Jolanda, Hanneke, Marjo, Ellen, Corine, Petra, Ympje, Natascha, Jolanda, Marloes, Irene, Kirsten, Marina, Cle, Janet, Anneke, Ivonne, Esther, Alida, Adriana, Elly, Am, Bernadette, Tine, Angelique, Linda, CP, Mia, Tina, Angelique, Erna, Annet, Linda, Everieke, Di, Juul, Danielle, Kitty, Jolanda, Angelique, Henrieke, Hanneke, Amber, Mireille, Kim, Tatjan, Inge, Arnella en Jessica. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie ontvangen van ons persoonlijk bericht.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Oscar Reinhard
  Ik heb deelgenomen omdat ik graag bak. Tot mijn verbazing zijn er alleen vrouwen geselecteerd. Wat ontzettend stom! Koopmans denkt blijkbaar dat er alleen vrouwen in de keuken staan. Het is 2013, niet 1913 mensen van Koopmans!
 • Ellen Heide
  Wat leuk ik mag testen Hartelijke dank
 • Carla Hopman
  nog nooit wat gewonnen of kunnen testen wel overal voor opgegeven jammer
 • E Com Schellen
  Was er nog een tnaam met Tine? Je kunt doen wat je wilt heb mij bij het begin van het testpannel bestaan om opt gegeven om mee.trdoen Met onderzoeken. En nooit nog uitgenodigd om meet tedoen. En dat geld voor het meedoen van win kansen ook.
 • Lies Bloo
  Te gek, gewonnen! Ik zal mijn ervaring met jullie delen! Bedankt testpanel!
 • Redactie Hettestpanel
  Beste Petra, de winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen. Met vriendelijke groet, Redactie hettestpanel.nl
  • Petra De Vries
   Wat jammer zeg.! Hopelijk volgende keer meer kans.!
 • Petra De Vries
  Ik zie de naam "petra" staan. Hoe kan ik erachter komen welke petra ?? Haha
 • Petra De Vries
  Ik zie de naam "petra" staan. Hoe kan ik erachter komen welke petra ?? Haha
  • Petra De Vries
   Jammer he Petra Rooy..!!
  • Petra Van Rooy
   datzelfde dacht ik ook haha. maar de personen krijgen een mail volgens mij dus geen mail... zijn wij niet de juiste petra
 • Ineke Makkinga
  Mmmmm lekker en ook snel heerlijke taartjes bakken. En bovendien voor elk wat wils!!!
 • Altijd handig, die pakken.
  • Tina Bekius
   We hebben inmiddels alle varianten geprobeerd en ze zijn alle 3 goed gekeurd door onze kleine testers. We gaan ze zeker vaker bakken.