Win de biografie van Michael Schumacher

Wij mogen 20 exemplaren verloten van de biografie van Michael Schumacher die zojuist is verschenen bij Uitgeverij Carrera. Ben jij nieuwsgierig naar zijn verhaal? Doe mee en wie weet valt dit boek straks wel bij jou op de mat!

Schumacher werd een sportlegende door een zeldzame combinatie van extreme professionaliteit en koelbloedigheid. Zijn tegenstanders vreesden de nietsontziende, vastbesloten coureur die alles deed om zijn doelen te bereiken.

Zijn tragische ski-ongeval in december 2013 schokt de hele wereld. Wat een bittere ironie: een zevenvoudig wereldkampioen die zijn hele carrière nauwelijks noemenswaardig letsel oploopt – en dan tijdens een familie-uitje in de Franse alpen zo zwaar ten val komt. Karin Sturm maakt in deze biografie bewust ruimte voor de mens achter de wereldkampioen en schetst zo een compleet beeld van de beste Formule 1-coureur aller tijden.

Winnen
Wil jij kans maken op één van de twintig exemplaren? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 17 augustus. Op maandag 18 augustus maken wij de winnaars bekend!

Michael Schumacher – De biografie
Karin Sturm
ISBN 978 90 488 2147 1 paperback
304 pagina´s
€19,95

 De winnaars zijn:

Anne van Dijk
Paul de Vries
anton hompe
Bart van der Lubbe
Heiny van Wezel
Esther Nijenhuis
Arthur Seelemann
Ron Dullaart
Arnold van Mierlo
tiny mersch
Rob Van de Klok
Niels Vreeswijk
Sander DE Boer
Jesse Kraal
marnick jongman
Andries Stolk
Merijn van Dorst
Bernd Nijman
Lisa van Duijnhoven
Mc dorland

Niet gewonnen en wil je wel lezen? Koop hier het boek

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Els Govers
    Ben benieuwd of het nu lukt, was laats thuis gebleven voor de soja melk maar niks! Wel de volgende dag mail dat ik niet was uitgekozen voor de proef! Els
  • Ben zo benieuwd of ik wat mag testen/lezen. Spannend vind ik het.