Win de DVD Soof ter waarde van € 15,-

Deze actie is inmiddels verlopen! Lijkt jou dit ook zo'n geweldige film? Geef je dan snel op want wij mogen 30 DVD's verloten!

Soof - kort voor Sophie - nadert de 40 en heeft alles wat ze haar hartje begeert: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?”

Het verhaal
Soof (Lies Visschedijk) heeft bijna nergens anders tijd voor dan het huishouden en haar kinderen en mist de aandacht van haar echtgenoot.  Haar cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op de aandacht van haar echtgenoot, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt.

Als Soof tijdens een etentje de knappe choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik en bloeit ze weer helemaal op. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn. Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen…

Winnen
Wil jij kans maken om één van de dertig DVD's te winnen? Doe dan mee! Deze actie loopt tot en met zondag 4 mei. Op maandag 5 mei maken wij de dertig winnaars bekend!

Hoe werkt het:
1. Ga naar onze speciale facebookpagina
2. Like onze pagina
3. Laat je gegevens achter
4. Na 1 week maken wij de naam van de 30 winnaar bekend

Deze actie is inmiddels verlopen.

Wij feliciteren:
Brenda van den Heuvel
Joke  Stolk de Paauw
Angela  Hommersom
Iris van den Broek
lisa  freke
Roland de Bruyne
annet  geelhoed
charlene  huisman
Ingrid  Wijnen
Hanna de Wit
Janneke  Buist
Dominique  Kok
risanka van der Horst
Laura  Punte
Tanneke  Burggraaff
Henny  Tellmann
Marije  Louwerman
Joyce de Brieder-Noordam
roos  Lalbiharie
Jeannette  Bakhuis
Claire  Schouten
Mirjam  Kraan
Amanda de Noord
Lian  Verputten
mia  geensen
Charissa van der Vlies
Kimberley  Walker
Malou  Rougoor
Corine  Ponder
Iris  Scholte

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Geweldig, ik zie net dat ik de dvd van Soof heb gewonnen!
 • Annemie
  Wil ook graag de film Soof winnen maar aangezien ik geen Facebook heb kan ik dus niet meedoen. Jammer !!
 • Agnes
  lijkt me leuk om Soof te winnen; heb een stukje ervan gezien in het voorprogramma van een andere film. Zag er heel leuk uit.
  • Cora
   Er staat, laat je gegevens achter, maar waar kan ik die dan invullen?