Win: DE JACHT van bestsellerauteur Patricia Snel

Deze actie is inmiddels verlopen! Maak kans op één van de 15 exemplaren van deze dampende nieuwe thriller van Patricia Snel. Geef je op en wie weet ben jij straks de eigenaar van dit steengoede boek!

Het verhaal
Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is wat het lijkt.

Aanvankelijk begrijpt ze niet wat ze ermee moet. Wanneer deze man niet veel later verdwijnt, raakt Eva al snel betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens. Wie kan ze nog vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

De auteur
Patricia Snel (1967) groeide op in Gouda en studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en kunstgeschiedenis. Eerder verschenen van haar succesvolle thrillers Verblind, De intrigant en De expat. Patricia woont en werkt sinds 2010 in Singapore.

Winnen
Wil jij kans maken op één van de vijftien exemplaren? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 22 juni. Op maandag 23 juni maken wij de 15 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen!

Wij feliciteren:
Jan Klijn
yvon groeneweg
Marieke van de Griendt
Ria Podt
lisa streunding
Kelsey Valk
Linde Stokhof
lynn den otter
Simone van der Klooster
Ellen  kenter
Jolanda van rulo
Elly van Endhoven-Treffers
Greetje  Bronsema
Marianne van den Bekerom-Joosten
Bianca  Goejer-Dormans

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Chantal Iersel
    lijkt me erg leuk!