Win een Kneipp Patchouli verzorgingspakket

Deze actie is inmiddels verlopen!Wie jarig is trakteert! Inmiddels bestaat hettestpanel.nl al weer 1 jaar en dat willen wij graag met jullie vieren. Vandaag kun je daarom kans maken op dit heerlijke Patchouli verzorgingspakket van Kneipp ter waarde van ruim € 39,-

Kneipp Patchouli
Wie dol is op de zacht, zoete en licht kruidige geur van patchouli kan het hart ophalen. Vanaf nu is er ook, naast de badolie, huidolie, douche en massageolie, Kneipp body lotion patchouli. De patchouli producten hebben alles in huis voor een mooie zachte huid en een heerlijk rustmoment; de intensief verzorgende natuurlijke plantenoliën voeden en hydrateren de huid intensief en de patchouligeur brengt de geest weer in balans.

Een complete lijn verzorgingsproducten die zeer geschikt zijn voor de verzorging van de droge of gevoelige huid. De producten zijn zonder minerale oliën en conserveringsmiddelen waardoor het natuurlijk evenwicht van de huid in balans blijft.

Winnen
Wil jij kans maken op dit heerlijke verzorgingspakket van Kneipp? Geef je dan nu op! Deze actie loopt tot en met 18 april 09:00 uur. In de loop van vrijdag 18 april maken wij de 8 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen! De winnaars zijn bekend en ontvangen spoedig die heerlijke verzorgingspakket van Kneipp thuis.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Natasja Van Engelen-kok
    Bedankt voor het heerlijke verwenpakket.. Het ruikt heerlijk.. Beetje vakantie gevoel luchtje! Ben er super blij mee, nogmaals bedankt voor deze leuke verrassing. En proficiat met jullie 1-jarig bestaan..x