Win één van de 15 exemplaren van het boek: Het vliegende schaap door Daphne Deckers

Win: Het vliegende schaap is al weer het vijfde kinderboek van bestsellerauteur Daphne Deckers die al meer dan 1 miljoen exemplaren heeft verkocht. Voor iedereen van 8 tot 88 jaar en om voor te lezen vanaf een jaar of zeven! Het vliegende schaap is spannend, grappig en leerzaam en prachtig geïllustreerd door Annet Schaap. Wacht daarom niet langer en doe mee met de winactie van deze week! 

Georgette ('Sjors') is een eigenwijs schaapje dat op tragische wijze haar moeder verliest. Wanneer de kudde haar de rug toekeert, sluit ze vriendschap met Pulletje, een eend met veel praatjes, en Gallus, een haan met hoogtevrees. Na veel spannende verwikkelingen worden zij de 'bemanning' van de allereerste ballonvaart. Het verhaal speelt in het Frankrijk van Lodewijk XVI, en de levens van de dieren verwerven met die van Joseph en Etienne Montgolfier, de uitvinders van de luchtballon. Een klassiek verhaal met grote thema's in een wervelende maar vooral ook humorvolle verpakking.

Het boek is gebasseerd op een waargebeurd verhaal: Joseph en Etienne Montgolfier, zonen vaan een grote en rijke papierfabrikanr, waren de uitvinders van de luchtballon. Bij de allereerste officiële demonstratie op paleis Versailles, op 19 september 1783, bestond de 'bemanning'van de ballon uit een schaap, een eend en een haan.

Deze winactie is inmiddels afgelopen, de 15 winnaars zijn:

Danielle Krings
Marianne Knorr-Selderslaghs
Ronald Wijnen
Hanny Ouwejan
Hester Fick
Trix Hendriks
Nadia Kerkkamp
Emmy de Jong
Evelien Brouwers
Djamila Kreeft
Marlou Blommers
Tony de Wit
Roselle Hulshof
Ingrid Krooneman
Aria van Heijningen

Gefeliciteerd! De boeken worden naar jullie toe gestuurd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Roselle Hulshof
    Super leuk , al een paar keer uitgelezen je word helemaal gevangen in het verhaal .
  • Heel veel leesplezier
  • Emmy Jong
    Super leuk.. nog niet ontvangen.. maar zodra we hem hebgen gelezen hebben met de kids, laat ik jullie natuurlijk weten hoe het boek bevallen is.. nogmaals bedankt.