Win het boek Zwaar verguld! van Chantal van Gastel

Deze actie is inmiddels verlopen!Wil jij kans maken op een exemplaar van het boek Zwaar verguld!? Doe mee en wie weet ben jij straks één van de twintig gelukkige winnaars! Zwaar verguld is uitgeroepen tot Boek van het jaar door de lezers van chicklit.nl. Het is de derde keer dat Chantal deze prijs wint!

Het verhaal
Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden.

Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf.

Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past. Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

De auteur
Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van o.a. Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Van Gastel (1980) is geboren in Breda en schrijft al bijna haar hele leven. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 250.000 exemplaren verkocht. Zwaar verguld! is het laatste deel van de Zwaar-trilogie.

Winnen
Wil jij kans maken op één van de twintig exemplaren? Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met zondag 16 maart. In de loop van maandag 17 maart maken wij de 20 winnaars bekend.

Deze actie is inmiddels verlopen. Wij feliciteren:

Yolande Voolstra
Ingeli Rusbach
Esmee Cano
Liesbeth Baghdadi
Ester Klok
Nicki Scm
Gerdine Jonker
Isabelle van Loenhout
Ria Melissen
Maartje Mijnen
Danielle Wullink
livia Rijntalder
Jan Nagels
Bep de Geus
C A A Boer
Jolijn Bollen
Anneke de Lijster
Silvia van den Bosch
Ingrid Koene
Ingeborg Dijkema

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • C A Boer
    die stofzuiger lijkt me heel makkelijk wil hem graag testen