Win het bordspel: Wie is de Mol?

Deze actie is inmiddels verlopen!Samenwerken, vragen beantwoorden, maar vooral Mollenstreken! Ben jij ook een grote Wie is de Mol fan? Laat deze kans dan niet schieten en maak kans op één van de zestien spellen.

Het spel
In dit avontuurlijke bordspel moeten de spelers binnen 45 minuten het 8-letterige geheime woord proberen te raden. Dat lukt echter niet zomaar, want één persoon is de Mol en probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren, dus ontmasker de Mol voor het te laat is!

De Mol is de enige die het geheime woord kent en er alles aan zal doen om de andere spelers te misleiden. Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kunnen de andere spelers het spel winnen. Hiervoor moet je inventief, stressbestendig en intelligent zijn, maar bovenal mensenkennis hebben! Lukt het de spelers om binnen de tijd het geheime woord te raden? Ga de uitdaging aan en speel het nu zelf!

Winnen
Wil jij kans maken om 1 van de 16 bordspellen te winnen? Doe dan mee! Deze actie loopt tot en met zondag 23 maart. Op maandag 24 maart maken wij de 16 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen. Wij feliciteren:

Ingrid  Brilman
kim Heine
yvon van de meerakker
Jessica Nap
RWA Smits
Joriene Hartman
ria roffel
Gina Veerman
Edith van den Hoonaard
El Zwetsloot
Tineke Pronk
Leidy Goutier
Danielle Bosvelt
Nicky van den Bosch
Eveline de Jong
Monique Raemakers

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Monique Raemakers
  Heb 'm als echte molfanaat gewonnen, super bedankt nog! Nu nog even wat mensen optrommelen die mee willen spelen, want met 2 gaat hem niet worden natuurlijk ;-)
 • Lana Le Sage
  Een maal in de maand organiseren wij een spelavond op vrijdag met 10 mensen,soms meer.Dit al plm 2 jaar.Wij proberen verschillende spellen uit.En leggen dan ook wel geld bijeen voor nieuwe c/q tweedehands spellen te kopen.Dit is een leuke en ook goedkope manier om een heel nieuw spel uit te proberen.
 • Het mooiste spel van de televisie nu zelf thuis kunnen spelen, super!
 • Marielle Reijerse
  Als molloot dus het hele jaar door mollen, kan ik eindelijk eens zelf de mol zijn..top
 • Janske Broek
  ahhhhhhh, die wil ik!!! Lijkt me een suppperrrrrr leuk spel! *fingers crossed*
 • Ineke Broekaart
  Wat leuk om dit spel van de mol te kunnen winnen. Gezellig.