Win het complete tweede seizoen van Prisoners of War op DVD!

Win een Prisoners of War DVD Box. Deze maand kwam het tweede seizoen van de succesvolle serie "Prisoners of War" uit op DVD en wij mogen 15 exemplaren verloten! Wil je kans maken op 630 minuten spannende TV? Doe dan mee...

In het eerste seizoen van Prisoners of War zagen we hoe Nimrode en Uri, twee Israëlische militairen, na zeventien jaar krijgsgevangenschap eindelijk vrij kwamen. In de periode die volgde hadden ze veel moeite om het leven in de burgermaatschappij weer op te pakken. 
Daarbij kwamen ook steeds meer aanwijzingen aan het licht over wat zich tijdens hun gevangenschap in werkelijkheid had afgespeeld. Aan het begin van dit tweede seizoen zijn Nimrode en Uri geschokt door de ontdekking dat Amiel Ben Horin nog leeft en als moslim in Syrië blijkt te wonen. De twee nemen contact op met Haim en vragen hem dringend een onderzoek in te stellen. Is Amiel overgelopen? Is hij lid geworden van de terroristische organisatie die hem destijds ontvoerde en hem vervolgens zeventien jaar gevangen hield? Intussen wordt Amiel zelf verscheurd door twijfels. Zal hij kiezen voor gezin en vaderland of voor de kans op een nieuw leven in vrijheid? 

Wij hebben 15 exemplaren van dit seizoen voor jullie klaarliggen! Klik op "Doe Mee' en maak kans op één van de dvd boxen!

Bekijk de trailerDe winnaars zijn:

Edgar B Dirkse Vd Heuvel
Richard Braun
Walter Dingjan
Denise van der Elburg
Dirk Heijns
Geert van Heur
ALI HUITEMA
Marianne Hunting
Hans Janssen
Lydia Kleiter
jan de koning
SC Liu
Hans Peter Petersen
Carolina Plaatsman
Niels Simons

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • ik heb m gehad en ben er blij mee. dank en groet, geert
  • Hans Peter Petersen
    Wanner gaan gaan jullie dit versturen dan , want ik heb nog steeds niets ontvangen terwijl mijn adresgegevens zijn ingevuld en nog steeds kloppen. Kan mij ook geen mail m.b.t. de aanmelding herinneren. Met vriendelijke groet Hans Peter