Win Leather Crochet Touchscreen Gloves t.w.v. €89,95

Deze actie is inmiddels verlopen. Maak kans op één van de vier paar leren Mujjo touchscreen gloves!

Nooit meer koude handen in de winter. Iedereen kent het wel. Het is koud, je bent buiten en je telefoon gaat maar je kunt niet opnemen met je handschoenen! Dit hoeft niet meer met deze touchscreen gloves. Met deze handschoenen kun je gewoon je touchscreen bedienen!

Deze Leather Crochet touchscreen gloves van het Nederlandse merk Mujjo hebben een tijdloos design, zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt uit een weloverwogen combinatie van lamsleer en gehaakt Egyptisch katoen. Nanotechnology geïntegreerd in het leer zorgt ervoor dat de handschoen touchscreen compatible is.

Winnen

Wil jij kans maken op de Leather Crochet Touchscreen Gloves? Wij geven 4 paar weg! Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met 14 november 09.00 uur. Om 10.00 uur maken wij de winnaar bekend. Houd ons in de gaten! 

Deze winactie is inmiddels verlopen.
De winnaars zijn: Belinda uit Heerlen, Annemieke uit Leiden, Lisette uit Waalwijk en Paola uit Amsterdam.
Jullie ontvangen van ons persoonlijk een email. Gefeliciteerd! 

Verkrijgbaar op www.mujjo.com

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Annemieke Nobels
  Ik heb de handschoenen inmiddels meerdere keren geprobeerd, en zitten heel fijn enwerken prima met een smartphone. Ik kan gewoon blijven spelen, zonder koude handen.
 • Paola Holthausen
  Heel erg bedankt voor de handschoenen. Ik heb ze deze week ontvangen. Ik was al een fan van Mujjo. Ik had de normale set al, maar deze zijn veel mooier en warmer! Ze zitten heerlijk en werken heel fijn met mijn smartphone en tablet. Ik raad echt iedereen aan om Mujjo handschoenen te gebruiken!!
 • Sandra Hageman-roos
  Dat zou top zijn. Ik heb altijd dode (koude vingers) doordat ik het syndroom van Raynaud heb. Mijn touchscreen werkt niet eens als ik het met mijn vingers aan tik.
 • Eva Van Lagen
  kijk...dat zijn tenminste touch gloves met stijl...super mooi, zou hiermee graag m'n touchscreen bedienen in de kou!
 • Omdat ik zelf geen touchscreen Phone heb, gaan de handschoenen naar iemand die jarig is in december en er heel blij mee zal zijn.
 • Carola Van Bronswijk
  Wauw dit zou nou pas echt een uitkomst zijn voor in de wintermaanden! Ik heb meegedaan! :)
 • Irma Van Der Waarde
  Dit is nog eens handig, nooit geen koude vingers meer!