Winactie voor Vaderdag: RazorPit!

Win: 10 x RazorPit, een ideaal vaderdagcadeau!

Met de gepatenteerde RazorPit zijn overbodige uitgaven aan scheermesjes volkomen verleden tijd. De RazorPit is gemaakt uit thermoplastisch elastomeer. Dit is een soort silicone die enerzijds lekker zacht aanvoelt, maar anderzijds toch een hoog frictiegehalte heeft. De RazorPit verwijdert de microscopische haar-en huid resten die achterblijven op de rand van het mes. Na een paar keer wrijven over de RazorPit voelt je mesje weer volledig als nieuw aan.
Bovendien verklein je hiermee de afvalberg, want meer dan 600 miljoen mensen gooien elk jaar miljarden scheermesjes zonder nadenken in de vuilnisbak. En dit terwijl er helemaal niets mis is met deze mesjes. Ze hebben gewoon een reinigingsbeurt nodig! De RazorPit zelf is ook gemaakt van recycleerbare materialen die ook voor gebruik in de voedingsindustrie zijn goedgekeurd.

Als je je man-cave wilt vullen met leuke gadgets, is Coolgift.com dé place to be! Voor de gelegenheid geeft Coolgift.com 10x de RazorPit weg, een (weldra) onmisbaar accessoire dat de levensduur van jouw scheermesjes aanzienlijk kan verlengen. 

Wil jij kansmaken op één van de 10 exemplaren van de RazorPit*? Klik dan op 'Doe mee'!

*let op! Scheermes niet inbegrepen

Zorg wel dat, voordat je meedoet aan deze winactie, jouw gegevens up-to-date zijn.

De winnaars van deze winactie zijn:

Suzanne, Den Hoorn
Sylvia, Wijk bij Duurstede
Henja, Weesp
Albert, Almelo
Paul, Nieuw Lekkerland
Monique, Berlicum
Geke, Sint Jansklooster
Jan, Zwolle
Heleen, Zwolle
Corrie-Anne, Ridderkerk

Van harte gefeliciteerd!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Sylvia Bleecke
    Mijn man vond het een geweldig cadeau voor vaderdag en is tot op heden heel tevreden. Het is nog een te korte tijd om het uiteindelijke resultaat te verkrijgen, maar tot nu is de ervaring positief :-)
  • Paul Hut
    Het mesje lijkt langer scherper doordat de braampjes en restanten verwijderd worden. Heel prettig en schoon is de opbergmethode in de houder. Makkelijk schoon te houden en past prima.