Hettestpanel.nl werkt, via marktonderzoek van hoge kwaliteit, aan het versterken van communicatie en branded content voor vele grote merken.

Wij luisteren. Wij begrijpen. Voor jou.

Download het artikel

Hoe peer recommendation jouw communicatie effectiever maakt

Download

In een snel veranderende, digitale wereld bouwen aan merken biedt grote kansen en uitdagingen voor marketeers. In deze digitale wereld is een praktische marketing aanpak nodig om relevant te blijven. Een aanpak die proactief, flexibel en accuraat jouw merk iedere keer kleine stapjes vooruit helpt.

Download het artikel

Hoe peer recommendation jouw communicatie effectiever maakt

Download

AANPAK

Hettestpanel.nl helpt snel, concreet en direct toepasbaar jouw ideeen te toetsen, te verbeteren en jouw communicatie effectiever en krachtiger te maken.

 • Test
  Test

  Verkrijg snel, onafhankelijk en direct toepasbaar inzicht in de mening van consumenten rondom jouw merk, thema, product of communicatie.

 • Tell
  Tell

  Zet de ervaring en waardering van jouw product of dienst om in communicatie naar nieuwe kopers of gebruikers.

 • Sell
  Sell

  Maak gebruik van het grote bereik van Sanoma om je doelgroep te identificeren en jouw aanbieding naar de juiste doelgrouep te communiceren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze aanpak of over peer recommendation?

Contact
 • Dankzij het testpanel hebben wij direct en duidelijk inzicht gekregen in de gedachten en meningen van onze consumenten. De samenwerking met hettestpanel was zeer prettig.

 • Het heeft ons goed inzicht gegeven in verbeterpunten en de toegevoegde waarde van het product voor de consument. Dat inzicht heeft ons geholpen onze algemene communicatie aan te scherpen door de boodschap te richten op dat wat voor de consumenten een echte differentiatie factor bleek te zijn.

 • De meerwaarde van samenwerken met hettestpanel.nl zit vooral in de expertise en het proactief meedenken om het betrouwbaarste resultaat te krijgen.

Download het artikel

Hoe peer recommendation jouw communicatie effectiever maakt

Download