676

Succesvolle projecten

100.000+

Story tellers

5000+

Producten getest

Your story, our objective


Hettestpanel.nl geeft op een unieke manier inzicht in hoe de consument in zijn of haar eigen omgeving uw product kiest, gebruikt en ervaart. De storyteller database bestaat uit meer dan 100.000 Nederlanders, die in een gecontroleerd proces producten beoordelen. Onze doortastende aanpak staat garant voor betrouwbare en oprechte beoordelingen van uw product of dienst. Door middel van online reviews en data & insights krijgt u niet alleen meer inzicht in uw product en merk. Ook zetten wij dit in voor de creatie van unieke branded content, waarmee u de user generated stories over uw merk kunt delen met andere.

Proven concept


Onze aanpak is efficiënt en overzichtelijk, maar vooral effectief. In de afgelopen 6 jaar hebben we ruim 500 stories mogen vertellen van prachtige bedrijven. Vaak zijn we onderdeel van een grotere campagne of versterken we uw huidige marketingstrategie. In alle gevallen heeft onze inzet geresulteerd in een directe bijdrage aan uw marketingcampagne. Dat doen we in de vorm van: online traffic, online reviews, up lift in advertentie KPI’s en we realiseren zelfs verhoogde omloopsnelheden.Test - UX onderzoek via onze In House User Tests

Onze beproefde methodiek realiseert superieure inzichten in de gebruiksvriendelijkheid van je product of dienst. Daarbij staan we uitgebreid stil hoe uw doelgroep uw product kiest, gebruikt en ervaart.


Tell - Gebruik peer-reviews en gebruikerservaringen en creëer unieke content

Op basis van de user stories ontwikkelen we branded content die we altijd plaatsen op onze digitale platformen; Keurmerk vaandels / Review page / Nieuwsbrief / online Campagnes & Persbericht.


BOOST - Activeer uw doelgroep direct via onze of uw eigen kanalen en vergroot het effect van uw advertenties

Maak gebruik van onze licentie en vul aan met de uniek samengestelde mediakits. Uiteraard kunt u de uitkomsten ook in uw eigen marketingcampagnes, communicatiekanalen of verpakkingen gebruiken.KeurmerkHettestpanel.nl heeft een eigen consumentenpanel dat is samengesteld vanuit verschillende merken, zoals NU.nl, Libelle, Margriet, etc.Dit panel bestaat uit echte Nederlanders, die in een gecontroleerde omgeving producten gebruiken, testen en beoordelen. Hettestpanel.nl staat hiermee garant voor betrouwbare en oprechte beoordelingen van producten. Zo weten we zeker dat elke producttest betrouwbaar is en écht weergeeft hoe anderen een product in de praktijk gebruiken en ervaren. De resultaten kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld bushokjes, tv-commercials, POS-materiaal, on pack tijdens events en op uw online kanalen.​Ziet u Hettestpanel.nl verschijnen, dan weet u het volgende zeker:

PANELSELECTIE

Hettestpanel.nl stelt zorgvuldig het panel samen en controleert dat échte mensen betrouwbare testresultaten opsturen. Elke deelnemer wordt uitgebreid gescreend op betrouwbaarheid en relevantie.PROCESCONTROLE

Hettestpanel.nl controleert de gehele procedure: Van het selecteren van consumenten en het opsturen van producten, tot aan de controle van de review en het publiceren van de resultaten.VEILIGHEID

Hettestpanel.nl zorgt ervoor dat bedrijven dit traject niet kunnen beïnvloeden, nepreviews kunnen toevoegen, of andere activiteiten kunnen ondernemen om de resultaten te manipuleren.

Klanten


Over ons


Wij zijn niet zomaar een panel, wij zijn hettestpanel.nl

Met ons ervaren team van researchers, analisten, campagnemanagers en salesmanagers werken wij voor een breed scala aan merken. Dit doen we met een enthousiaste en betrokken community van toegewijde panellisten en testers die dolgraag relevante feedback over jouw merk, product of dienst geven.

In combinatie met het grote bereik van DPG Media Magazines biedt dit ontzettend veel kansen voor je merk en transformeert een inzicht razendsnel in impact.

Samen een kopje koffie testen?


Stuur ons een bericht.

Wij bellen je terug om je wensen te inventariseren en een afspraak te maken.

Of bereik ons telefonisch via : +31(0) 341760055

Stuur ons een bericht