De redactie van hettestpanel.nl wenst jullie een gelukkig 2016!

2015 is voor ons voorbij gevlogen 
We hebben ruim 11.000 mensen blij kunnen maken met mooie producten. Vele testpanels zijn voorbij gekomen en ook is het aantal onderzoeken dat we hebben uitgevoerd flink gestegen. Ons hoogtepunt: de stand op Margriet Winter Fair! We willen jullie bedanken voor de medewerking, de kritische reviews en het enthousiasme waarmee jullie hebben getest.

Nieuw jaar, nieuwe samenstelling van het team
In 2016 zullen jullie vertrouwde gezichten terugzien, namelijk Linda, manager van hettestpanel.nl en Laura, product manager van hettestpanel.nl. Ook keert Nanda, onze research executive, terug van haar zwangerschapsverlof en zullen jullie ook haar naam weer onder aan de mails terugzien!

[image name=Kerensa format=160 align=right left=5 right=5]Verder mogen we een nieuw gezicht welkom heten: Kerensa!

“Ik ben Kerensa, ik ben dertig jaar en werk sinds kort bij hettestpanel.nl als campagne manager. Mijn vuurdoop was op Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht, een mooie ervaring om daar met het team kennis te maken met het live testpanel en de doelgroep!

Ik woon op mijzelf in Amsterdam en ben gek op reizen, muziek, ballet, musea, dansen & eten maar bovenal op mijn drie nichtjes en kleine neefje. 2015 was voor mij een bijzonder jaar omdat ik toen voor de vierde keer in mijn leven tante ben geworden. Daarnaast ben ik natuurlijk begonnen aan deze nieuwe uitdaging bij hettestpanel.nl waar ik met veel plezier aan werk!
Dit jaar hoop ik samen met jullie, zowel live als via onze site, veel mooie producten te testen en waardevolle resultaten te delen! Ik wens jullie allemaal een mooi, liefdevol & gezond 2016!”

Onze stagiaire Rosanne is nog even bij ons, zij zal ons eind januari verlaten. Natuurlijk komt er dan weer een nieuwe stagiair(e). Ben jij de marketing stagiair(e) die wij zoeken? Mail dan jouw sollicitatie naar info@hettestpanel.nl of bekijk hier de vacature.

Wat verwachten wij van 2016?

[image name=Linda4kant format=160 align=right left=5 right=5]Linda
“2015 was voor mij persoonlijk een mooi jaar met de geboorte van mijn dochter Jackie, maar ook op met hettestpanel.nl hebben we mooie stappen gemaakt. We hebben voor het eerst live testpanels gehouden waarbij onze stand op Margriet Winter Fair de grootste uitdaging was! Ik ben er trots op dat we meer dan 11.000 leden hebben kunnen belonen voor hun deelname aan één van onze testpanels, onderzoeken of winacties.
Allereerst wil ik jullie een heel fijn en gezond 2016 wensen, ik verwacht dat we jullie aankomend jaar nóg vaker om jullie mening kunnen vragen. Er zijn voornemens om gedurende het jaar op meerdere events producten te laten testen dus houd de site in de gaten voor nieuws hierover. Persoonlijk staat dit jaar in het teken van een verhuizing en natuurlijk genieten van mijn gezin!”

[image name=Nanda4kant format=160 align=right left=5 right=5]Nanda
"2016 is nu helemaal begonnen en ik hoop dat het voor iedereen een mooi jaar wordt! Voor mij persoonlijk wordt het sowieso een heel bijzonder jaar. Mijn grote trots: mijn zoontje Casper is nu 4 maanden en zodoende ben ik net weer terug van zwangerschapsverlof. Dat betekent dat dit jaar voor mij een jaar wordt met vele nieuwe ervaringen. Ik ben erg benieuwd hoe zijn ontwikkeling zal gaan en naar onze nieuwe ervaringen als gezin! 
Bij hettestpanel.nl zitten we ook niet bepaald stil en staat er ook weer veel te gebeuren. Ik kijk er erg naar uit om weer om veel leuke onderzoeken aan jullie voor te leggen en om testpanels –al dan niet op locatie– te gaan organiseren. We hebben al veel leuke ideeën en plannen voor de komende periode, dus houd het in de gaten via de website, nieuwsbrief of Facebook!"

[image name=Laura format=160 align=right left=5 right=5]Laura
"Wat is het jaar voorbij gevlogen, vol testpanels en onderzoeken. Mijn hoogtepunt was onze teststand op de Margriet Winterfair, waar we veel vrouwen blij hebben gemaakt met de lekkerste producten! Althans, zo oordeelden ze zelf. 
Ik hoop dat we dit jaar nog meer testpanels en leuke prijzen weten te realiseren en dat ik bovendien vele van jullie ga zien bij testpanels op locatie. Want dit is één van de punten waar we ons dit jaar op gaan focussen. Hebben jullie ideeën? Laat het ons weten!"

[image name=Rosanne4kant format=160 align=right left=5 right=5]Rosanne
“Van 2015 heb ik ontzettend genoten! Mijn stageperiode bij hettestpanel.nl van 7 maanden is voorbij gevlogen. Eind januari ga ik het team verlaten en dat doe ik met pijn in mijn hart. Mede dankzij hettestpanel.nl was 2015 een topjaar. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen en ben met veel warmte opgenomen in het team. Dat ga ik in 2016 zeker missen! Het hoogtepunt van mijn stage was mijn zelf gecoördineerde testpanel voor Hands Off My Chocolate, dat was een eer om te doen. Ik voorzie een hele mooie, drukke toekomst voor hettestpanel.nl!
Vanaf februari ga ik terug de schoolbanken in aan hogeschool Inholland in Den Haag en de laatste anderhalf jaar van mijn studie afmaken. Voor mij wordt 2016 een jaar van studeren en profiteren van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn stage. Verder ga ik genieten van mijn vriend, familie en vriendinnen. En hopelijk ga ik af en toe nog op de koffie bij hettestpanel.nl.”

Wij hebben genoten van 2015, maar ook 2016 zit vol nieuwe uitdagingen! We zijn benieuwd naar alles wat komen gaat. Blijven jullie met ons mee testen?

Lees hier de resultaten van het voorspellingsonderzoek en ontdek wat jullie van 2016 verwachten!

Groetjes,
Redactie hettestpanel.nl

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Een voorspoedig en vooral heel gezond 2016
 • Melanie Van Thal
  jullie ook een succesvol 2016
 • Marijke Rethans
  Voor jullie ook een mooi,gezond en succesvol 2016
 • Irene Niec
  Ook voor jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar
 • Melanie Schipper
  Voor jullie allen hetzelfde toegewenst en dat het een jaar mag worden met veel mooie nieuwe producten testen en fijne winacties! Heel veel succes en veel geluk!
 • Hetzelfde. Op naar een jaar waarin de ''reageer'' knop wel weer werkt.
 • Wiebe Goossen
  Van mij ook de beste wensen voor 2016!
 • Ook voor jullie een mooi gezond en gelukkig 2016
 • Ingrid De Hart
  jullie ook een gelukkig 2016 gewenst hopen op een mooie jaar met leuke en fijne dingen voor iedereen
 • Anita Ackermans
  Ook voor jullie een voorspoedig 2016. Hopelijk met veel nieuwe testproducten
 • am osman
  Jullie ook allemaal de beste wensen en dat er maar heel veel getest en gewonnen mag worden. ;-)
 • Hanny Richter-van Buiten
  Jullie ook allemaal een heel gelukkig en vooral gezond 2016, en dat er maar weer mooie testjes mogen komen en winacties natuurlijk zoals die krulborstel daar zou ik zooo blij mee zijn he.