Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Praktische spelregels

Start project
Voorafgaand levert de opdrachtgever een briefing aan hettestpanel.nl (HTP) en indien nodig een getekend exemplaar van de dataverwerkersovereenkomst en licentieovereenkomst. Vanaf het moment van ontvangst, duurt het maximaal 5 dagen dat er een conceptplanning volgt vanuit HTP en het project start.

Productvoorziening
In het geval van FMCG- en verzorgingsproducten ontvangt HTP graag een aantal stuks (max. 10 producten) voor eigen fotografie voor social posts en incidentele nazending. Deze kunnen afgestuurd worden naar:

Sanoma Digital
o.v.v. Hettestpanel.nl – 1 F
Capellalaan 65
2132 JL  Hoofddorp

Aanbieding testpanel
In geval van een testpanel, kan er aan de niet-geselecteerden een aanbod worden gedaan, of op een aanbieding worden gewezen van hetzelfde product als waarvoor men zich heeft opgegeven.

Is er na afloop van een testpanel de mogelijkheid om een product tegen een aangepast tarief over te nemen, dan wordt dit pas gecommuniceerd nadat de onderzoeksresultaten verzameld en verwerkt zijn.

Doorloop project
Loopt het proces ergens vertraging op, dan heeft dat uiteraard invloed op de planning. Met de opdrachtgever is de inhoud van het project vooraf duidelijk afgestemd. Soms is er achteraf meer behoefte aan inzicht. Wilt u informatie over de meerprijs van eventuele aanvullende services of analyses, neem dan contact op met Inge Dalm (i.dalm@scoupy.com)

HTP streeft als keuringsinstituut naar het verkrijgen en delen van nuttige, relevante en vooral geloofwaardige inzichten. De opdrachtgever geeft zijn voorkeuren voor een terugkoppeling, maar HTP behoudt zich het recht voor om de uiteindelijke terugkoppeling zelf vorm te geven. Alleen bij campagnes/projecten met een strategische inslag, puur inzicht, of t.b.v. productontwikkeling is een terugkoppeling niet noodzakelijk.

Privacy en omgang met data
HTP voldoet uiteraard aan alle vereisten op het gebied van AVG. HTP deelt geanonimiseerde databestanden met de opdrachtgevers. Alleen op verzoek van de opdrachtgever en voor zover respondenten/testers toestemming hebben gegeven, worden voornaam en leeftijd gedeeld. Bij zeldzame voornamen en woonachtig in plaatsen met < 1000 personen, worden de namen in het belang van de respondent/tester gefingeerd.

Afronding project
HTP publiceert de namen van winnaars van incentives op de website. Ter afronding wordt de samenwerking per project afgerond met een evaluatiemoment. De opdrachtgever wordt gevraagd om in een online vragenlijst de samenwerking te beoordelen en feedback te geven.