Hoe ga jij om met gamen binnen het gezin? Maak kans op een PlayStation 3 family gaming-pakket!

Hoe denk jij als ouder over gamen? Geef jouw mening in het gaming-onderzoek en maak kans op een PlayStation 3 family gaming-pakket!

Draait bij jullie thuis de spelcomputer op volle toeren? En ben jij dan degene die gamet, of zijn het juist je kinderen die er niet van weg te slaan zijn? Sony PlayStation initieert een gaming-onderzoek en is heel benieuwd naar het gamegedrag bij jou thuis. Welke spellen worden er gespeeld, op welke manier, hoe lang, en wie kruipen er dan achter de spelcomputer of tablet? En let jij als ouder op de leeftijdskeuring die geldt bij bepaalde games, of niet? Vertel het ons!

Doe mee met het onderzoek en maak kans op een geweldig PlayStation 3 family gaming-pakket, met daarin: een PlayStation 3, move controllers, PlayStation eye camera en maar liefst drie games (Wonderbook: Walking with Dinosaurs, Invizimals en Gran Turismo 6).

Zie jij het wel zitten om jullie spelcomputercollectie uit te breiden met een PlayStation 3? Vul dan de gaming-vragenlijst in door op 'doe mee' te klikken, succes!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Renate Van Lieshout
  Ik ben de gelukkige die de PlayStation en de bij behorende spellen thuis gestuurd heeft gekregen. Onze drie kinderen Rens,Daan en Bram zijn er super blij mee. Ze mogen van mij iedere dag even met de PlayStation spelen,en vinden walking with dinosaurus heel erg leuk om te doen,erg leerzaam,en echt een aanrader. Mijn oudste zoon vind gran turismo 6 leuk om te spelen,je moet eerst goed racen,dan verdien je geld waarmee je daarna andere snellere auto's kunt kopen en beter het spel kan spelen. Het is echt grappig om tezien dat ze zo snel weten hoe alles werkt,ze gaan er heel gemakkelijk mee om,net of ze al heel lang met de PlayStation spelen. Ikzelf heb ook al een paar keer mee gespeeld,maar ik ben er niet zo goed in. Laura ,Linda en het team van het testpanel wil ik hiervoor bedanken.
 • Corina Vandebeek
  Hoop dat ik die PlayStation mag testen,weinig gels dus zou zo'n ontzettende verassing voor kids zijn
 • Babette Meijer
  Vind het spannend :-) Ik doe nog maar kort mee, dus wacht af..
 • Nancy Janssens
  Schrijf me op heel veel dingen in maar helaas nog nooit iets mogen testen. ..
  • Marianne Koopman
   Ik ook helaas nog niet, maar wie weet....... Marianne Koopman
  • John T Kolder
   leuk hoor deze side maar wanneer mag ik nu eens iets testen????
 • Irma Stienissen
  ik doe mee voor de playstation omdat mijn zoon pdd heeft en veel speelt ook hebben we vaak wat probleem jongeren over de vloer die toch rustig worden als ze gamen we hebben nu een oude x box dus het zou erg mooi zijn iets nieuw te proberen
 • Mariska Hamminga
  Een playstation dat zou geweldig zijn! Mijn dochter is bijna jarig en deze staat op nr. 1 op haar verlanglijstje. Dus ja heel graag