Een nieuw design voor de NUsport-app voor iOS en Android

Volg je het sportnieuws op de voet en wil je meedenken over de functionaliteiten van de nieuwe NUsport app? Doe mee aan dit onderzoek en help ons verder in de productontwikkeling van de app.

De nieuwe NUsport app, in januari 2014 gaan we starten met bouwen. Tot die tijd zijn we druk bezig met het nieuwe design. In het redesign wil NUsport de ‘Mijn Sportnieuws’ functionaliteit introduceren; het personaliseren van je eigen sportnieuws, op een eigen voorpagina. Verder zal het scorebord een prominentere rol gaan innemen. Om te testen of dit goed werkt hebben we jouw hulp nodig!

Hoe werkt het?
Je mag het prototype van de nieuwe NUsport app gaan testen. Je doorloopt het prototype zoals de stappen hieronder uitleggen en vult vervolgens een vragenlijst in.

Let op! Voordat je de stappen hieronder volgt moet je dit weten. Heb je nog geen account? Registreer je voor hettestpanel.nl en vink aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden van het NU.nl testpanel, je kunt je registreren door hier te klikken.

Heb je al een account bij hettestpanel.nl? Zorg dan dat NU.nl staat aangevinkt bij de testpanels waarvan jij graag op de hoogte gehouden wordt (log in en klik op ‘Mijn gegevens’) .

Volg de stappen en doe mee:

1. Test het prototype. Klik op de link om het prototype te openen: http://invis.io/TYKIVOHG

 2. Navigeer door middel van de ‘rode hotspots’ door het prototype

3. Klik/Tap hieronder op de knop ‘Doe mee’

4. Log in of registreer je als je nog geen account hebt

5. Vul de vragenlijst in. (Let op! Je moet ingelogd zijn om de vragenlijst te kunnen zien) 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!