Onderzoek voor ouders: Wat voor kinderfeestje organiseer jij voor je kind?

Het nieuwe schooljaar is weer gestart en als je kind binnenkort jarig is, moet je al nadenken over zijn of haar verjaardag. Ga jij een spetterend kinderfeest vieren en trek je alles uit de kast? Maak je gebruik van een thema en hoeveel vriendjes mag jouw kind uitnodigen?

We zijn benieuwd naar hoe jij het kinderfeestje komend jaar gaat aanpakken. Doe mee met dit onderzoek en maak kans op één van de 10 cadeaupakketten. Het kost niet meer dan 5 minuten van je tijd!

Klik op de button om de vragenlijst te starten!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ryanne Egberink
  Vind het altijd wel een gedoe, voor onze dochter die nu 7 wordt ben ik nog wat aan het bedenken. Vorig jaar hebben we nagels gelakt en een film gekeken en het jaar daar voor een rondje door het bos. Vind een binnenspeeltuin erg duur.
 • Saskia Muller
  ik regel altijd zelf de feestjes, meestal thuis met een verkleedthema en schminken en knutselen, mr dit jaar huren we een klein zaaltje op de kinderboerderij, leuk voor de kids
 • Susanne Driessen
  Mijn man organiseert kinderfeestjes in het bos, en van die kant weet ik er veel van. Maar ik kan ook niet elk jaar met een feestje in het bos aankomen...
 • Christanne Delang
  Ik doe mee, omdat het telkens moeilijker wordt om iets te verzinnen, vooral in de winter. Wellicht levert het nog tips op! De laatste 2 feestjes hebben we in een binnenspeeltuin georganiseerd, maar het moest niet allemaal zo kostbaar zijn. Als er maar een bepaald klein budget is, moet er hier flink voor gespaard worden.
 • Ineke Broekaart
  Ik doe mee omdat ik altijd samen met mijn schoondochter de feestjes en idee voor elkaar hoop te krijgen.