Als eerste de nieuwste kinderapp testen? Meld je nu aan voor het Tita Toys testpanel!

Vindt jouw peuter of kleuter het ook zo geweldig om op de iPad te spelen? Laat hem/haar dan nu de nieuwste kinderapp testen! Tita Toys ontwikkelt een serie hele leuke en orginele kinderapps waar kinderen ook nog veel van leren. We zijn erg benieuwd wat jouw kind van de allereerste app vindt. Testen jullie daarom mee?

Maak muziek en leer spelenderwijs veel woorden!
De vrienden Dino, Peer, Muis, Hond, Prinses en Robot spelen graag samen buiten. Ze hebben ontdekt dat speeltoestellen hele grappige geluiden maken. Alleen maar door er op te springen of spelen. Zo maken jonge kinderen hun eigen favoriete muziek en ongemerkt leren ze ook heel veel woorden in drie mini games

Deze app is pas begin januari verkrijgbaar in de app-store*, dus test als eerste deze leuke nieuwe kinderapp! Meld je daarom nu aan.

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?
Wanneer je wordt geselecteerd voor dit testpanel ontvang je een mail met daarin een link waarmee je de app gratis kunt downloaden (normaal € 2,39). Aan deze mail zit ook een vragenlijst toegevoegd. Laat jouw kind spelen met de app en vul daarna de vragenlijst in. Overigens kun je jezelf ook aanmelden voor dit testpanel wanneer je een neefje, nichtje, broertje, zusje of kleinkind hebt die met de app kan spelen.

 *Alleen geschikt voor Ipad 2, Ipad 3, Ipad 4 en Ipad Air.