Altijd wel een excuus voor een taart van taartenwinkel.nl

Het lijkt wel of heel Holland bakt. Maar waar halen al die mensen de tijd vandaan? En wat als je geen Rudolph bent? Je wilt natuurlijk wel een taart serveren die smaakt. Bestel dan een heerlijke taart bij taartenwinkel.nl, de online banketbakker van Nederland. Altijd vers en binnen een dag bezorgd. Bak daar meer eens tegenop.

Alleen maar pluimen voor de webshop

Ons testpanel is unaniem: taartenwinkel.nl heeft voor elke gelegenheid een heerlijke taart. De taarten op de website zien er aantrekkelijk uit. Het is een mooie webwinkel voor het laten bezorgen van taarten en gebakjes. Drie keer een score van 100%!

Netjes verpakt
Een koerier die een slagroomtaart komt bezorgen. Het zou slapstickachtige taferelen kunnen opleveren. Maar de ‘logistiek en emballage’ van de heerlijke taarten verloopt zorgvuldig en dat zie je. 95% van de testers vindt dat zijn of haar taart netjes was verpakt.

Heerlijk!
En dan mag eindelijk de doos open. 9 op de 10 testers vindt de taart heerlijk. “Zowel vulling als marsepein waren heerlijk”, zegt Karlijn (37). “We hebben hem gedeeld met schoonvader die bij een ambachtelijke bakkerij werkt, en zelfs hij was zo enthousiast dat hij twee stukken heeft gegeten!”

En ook nog mooi!
Lekkere taart is één, maar het oog wil ook wat.

  • “De taart was erg mooi gepresenteerd met de eigen foto.” (Kiki, 14)
  • “Het voelde echt als een cadeautje. De taart zat in een luxe verpakking en het kaartje was een mooie finishing touch.” , aldus Ashley (21)
  • “Graag iets meer vruchtjes”, en de taart was ook voor Marieke (27) een echte traktatie zijn geweest.

Dat smaakt naar méér
Voor de meerderheid van de testers zal het niet bij één keer blijven. “Het assortiment is erg ruim en ik ben benieuwd naar de andere taarten”,  zegt Kiki. Ook Natascha (34) heeft alweer een andere lekkere taart op de website gezien. Een nadeel van laten bezorgen is dat je er thuis voor moet blijven. Voor Marscha (48) is dit een reden om de volgende keer toch maar weer naar de winkel te gaan.

Altijd wel een excuus voor taart
De meeste testers zouden binnenkort een taart willen bestellen voor een verjaardag. Of ‘zo maar’, om jezelf of een ander te verwennen. In 64% van de gevallen zou een familielid (ouders of kinderen) de gelukkige zijn. "Na eindeloos zoeken hebben mijn zus en haar vriend toch een huis kunnen vinden en dat mag gevierd worden!", aldus Eugenie.

Maar ook vriendinnen of de partner kunnen binnenkort rekenen op een verrassing. En dan maar hopen dat ze jou vragen om in de feestvreugde te delen… Driekwart van de testers zou taartenwinkel.nl aanbevelen bij familie en vrienden. De kans is dus groot dat jij binnenkort op een verjaardag of ander feestje taart eet van taartenwinkel.nl.

Taartenwinkel.nl heeft ook heerlijke taarten voor de feestdagen. Pieten cupcakes of kersttaart? Ga naar www.taartenwinkel.nl