Andrélon Pink föhnspray voor volumineus en glamorous haar!

94 vrouwen hebben getest of je van Andrélon Pink Get The Volume föhnspray voller haar krijgt en of de föhnspray je haar beschermt tegen de hitte van je stylingtool. Maar liefst 87% is (zeer) tevreden na het doen van de test. Zelf ervaren hoe het is om voller haar te hebben en je haar beschermen tegen de hitte van bijvoorbeeld je föhn? Lees hieronder hoe!

Een afzakkertje is natuurlijk prima, maar niet als het je haar betreft. Andrélon Pink Get The Volume föhnspray maakt je haar echt voller volgens de meerderheid van de testers, die regelmatig op zoek waren naar meer ‘bounce en body’ in hun kapsel. “Mijn haar zit stijlvoller en heeft meer volume”, zegt Wendy (25). “Net alsof ik naar de kapper ben geweest.” [image name=tevreden format=160 align=right left=5 right=5]

High volume in je haar!
Door Andrélon Pink föhnspray voelt je haar dikker en voller aan en het werkt tegelijk ook tegen pluizig en statisch haar. Daarnaast helpt deze spray volgens 91% van de testers het haar te beschermen tegen de hitte van föhn en/of stylingtool. “Heerlijk ruikende en goed werkende spray”, zegt Sylona (25). “Na gebruik is mijn haar vol volume en glans, en het plakt niet.”

[image name=resultaat format=160 align=left left=5 right=15]Prima hulpje voor Big Hair.
Is het ook nog een beetje makkelijk in gebruik? Jawel, 73% vindt Andrelon Pink föhnspray een echte toevoeging aan haar beautyritueel. Of zoals Edine (21) zegt: “Gemakkelijke spray, die snel het gewenste resultaat geeft: glans, volume én bescherming. Daarom zou 81% de Andrélon Pink föhnspray aanraden aan een vriendin. “Makkelijk te gebruiken en geeft een langduriger volume aan mijn haar dan de producten die ik voorheen gebruikte”, aldus Marieke (25). Een tip van Margot (25): “Spuit het niet alleen op je haar, maar ook tussen de haarlagen tegen de haargrens aan, dat geeft extra volume.”

Koop nu Andrélon Pink Get The Volume föhnspray bij Kruidvat met 25% korting en ervaar het zelf! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Hier vind je alles over Andrélon Pink!

[image name=coupon format=629 align=left left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jooske Van Der Burg
  Ik had dit ook heel erg graag willen testen, maar aanmelding gesloten. Als dit eens die dure producten van de kapper zou kunnen vervangen! Benieuwd naar de gebruikerstests.
 • Heleen Rikkers
  Gaat het haar er niet teveel van pluizen?
 • Corrie Broekhuizen
  Hallo ik zou het graag willen testen ik heb fijn haar wat snel plat gaat zitten
 • Redactie Hettestpanel
  Beste Jeanine, je kunt de bon uitprinten door de bon op te slaan op je computer (rechtermuisklik "opslaan als") en vervolgens de afbeelding te openen vanaf je computer en op "bestand" en "afdrukken" te klikken. Kom je er zo uit? Met vriendelijke groet, Michelle - redactie hettestpanel.nl
 • Jeanine Van Dalen
  Ik zou het graag uitproberen, maar de bon met korting is niet uit te printen.
 • Monique De Rijk
  lijkt met leuk om uit te testen en te kijken of het werkt
 • ismahan amezian
  ik zou het graag willen testen
 • Boukje Nobel
  Boukje Wat zou ik dit graag proberen. Mijn halflange haar wordt wat slap en met fixatie is er geen land mee te bezeilen.
 • Jeannette Jansen
  Zou het wel willen proberen. Wil wel eens weten hoe lang mijn haar in model blijft zitten. Normaal is dat niet zo lang.
 • Marianne De Lang
  Ik zou dit heel graag willen testen!
 • Gebruik je het op nat of droog haar?
  • Michelle Kaiser
   Ik zelf op nat haar, maar op droog haar kan ook prima, je droogt het toch weer.
 • Claudia Doff
  Ik gebruik dit product en het werkt heel goed, ik heb nu veel meer volume in mijn haar!
 • Sobina Hoogland
  Hier ben ik erg nieuwsgierig naar. Ik heb heel fijn haar en kan met geen enkele spray worden.
 • Jeanne Klerks Vercammen
  Ben benieuwd of het haar niet hard wordt.
  • Michelle Kaiser
   Je haar word echt niet hard!
 • Jolanda Baltus
  zou het graag testen om te kijken of mijn haar dan langer dan 3 uur in model blijft. meestal zakt het als een halfgebakken taart zo weer in elkaar na een half uur
  • Maria Anne Cecile Zegers
   Ik haat het als mijn haar zo zacht is/wordt dat ik er niets mee kan doen! Zacht haar voelt alsof ik geen of weinig haar heb en mijn haar dus totaal geen ''body'' heeft! Bijna geen enkel product op de markt kan mijn ''babyhaar'' body geven! Wel heb ik ontdekt dat als ik 2 schuimverstevigers van 2 verschillende merken op mijn net gewassen haar doe, mijn haar wel opeens wel body krijgt. ik vraag me af of Andrelon Pink mijn haar body zou kunnen geven, zonder 2 merken door elkaar te hoeven gebruiken en wil dit product graag uitproberen.
  • Joke Van Diermen
   ik heb wel van mij eigen mooi haar maar een spray zou ik wel willen proberen