ASUS ZenPad 10: lekker genieten van films en series

Met zijn 10.1 inch beeldscherm is de ASUS ZenPad 10 een prettige tablet om films en series op te kijken. Hij scoort gemiddeld een 8,4.
[image name=anita format=160 align=left left=5 right=5]
Als je wilt genieten van je favoriete films en series, wil je perfect beeld en geluid. De vijf testers zijn daar tevreden over. “Mooi uiterlijk, scherp beeld en goed geluid”, vindt Anita (44). Ook over het design en de ‘handzaamheid’ zijn de vijf testers tevreden. “Mooi ding”, zegt Angèle (41). “Voelt fijn in de hand, is stevig maar niet te zwaar, heeft een fijne beeldgrootte en is lekker plat.”

Acht uur zonder oplader
Vooral als je de tablet onderweg wilt gebruiken, is het fijn als hij niet aan de oplader hoeft. De ASUS ZenPad 10 heeft een accuduur van acht uur. In die tijd kun je heel wat films en series kijken. Anita (44) is er zeer tevreden over. “Lange accuduur, dit was een paar dagen ondanks de vele YouTube-filmpjes die werden gekeken.” Ook voor Eveline (43) ?gaat de accu lang genoeg mee. “Erg fijn dat de tablet niet vaak opgeladen hoeft te worden.”

Snelle tablet[image name=aanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]
De testers zijn (zeer) tevreden over de snelheid van de tablet. “Het valt me op dat hij erg snel is in het openen van en het wisselen tussen apps”, zegt Arthur (45). “Het opstarten vanuit de stand by-stand gaat razendsnel. De opstartsnelheid van de tablet wanneer hij helemaal is uitgeschakeld, viel mij echter wel tegen. Maar dit is gelukkig bijna nooit nodig.”

Alle vijf de testers zouden de ASUS ZenPad 10 willen hebben en bevelen hem aan bij anderen. Ideaal voor privégebruik, zeker nu er in de aanloop naar kerst zo veel mooie films te zien zijn.

Nieuwsgierig naar de ASUS ZenPad 10? Bekijk de specificaties en koop 'm zelf.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ceuk Kokkie
    mooi beeld lekker scherp