Cup-a-Soup Souperieur: Souper lekker!

150 ml kokend water, je lievelingsmok en een zakje Cup-a-Soup Souperieur. Meer heb je niet nodig voor een geurige, smaakvolle mok soep voor tussendoor. 439 vrouwen onderwierpen Cup-a-Soup Souperieur Romige Tomaat voor ons aan een kritische smaaktest. Het eindoordeel van deze fijnproevers: verrassend lekker!

De meeste testers vinden Cup-a-Soup Souperieur een pure verwennerij. “Heerlijk volle soep, makkelijk en niet te veel. Verantwoord en natuurlijk. Genieten en nog eens genieten”, zegt Annelies (41).

Puur genieten
87% van het testpanel vindt Cup-a-Soup Souperieur een tussendoortje waar je echt van kan genieten. Even genieten van een welverdiende break: daar zorgt Cup-a-Soup Souperieur voor, vindt 84%. Een momentje voor jezelf. En extra lekker tijdens of na een drukke dag.

Verrassend lekker!
Cup-a-Soup Souperieur heeft een puré als basis en geen poeder. En dat komt de smaak ten goede. 86% vindt dat Cup-a-Soup Souperieur smaakt naar echte tomaten. Dat is niet zo vreemd, want de soep bevat geen toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen*. Dat is voor 97% van de testers een groot pluspunt. Een heerlijk verantwoord tussendoortje, vindt 85%. Petra (45) liet iemand in haar familie meeproeven, de reactie van haar medetester was: “Heerlijk door de pure tomatensmaak, smaakte absoluut naar meer.”

Een 10!
80% vindt dat Cup-a-Soup Souperieur verrassend lekker van smaak is. “Het smaakt bijna net als zelfgemaakte soep”, oordeelt Angelique (32). Gemiddeld krijgt Cup-a-Soup Souperieur een mooie 7,6! Astrid (37) geeft Cup-a-Soup Souperieur zelfs het rapportcijfer 10. “Omdat de soep een volle smaak heeft, naar echte tomaat smaakt, geen toevoegingen heeft en makkelijk en snel klaar is.”

82% zou Cup-a-Soup Souperieur Romige Tomaat aanbevelen bij vrienden en familie. Wil je weten hoe lekker de andere drie smaken zijn? Doe jouw eigen proef-en-vergelijk-test en bepaal welke van de vier voor jou de winnaar is.

* Volgens Europese Wetgeving
Cup-a-Soup Souperieur is getest door 439 vrouwen tussen de 20 en 49 jaar

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Anne Brouwers
  Hier vinden de kinderen het ook minder lekker.
 • marjanne zandvoort
  hier vindt niemand het lekker,raar smaakje
 • Iris Wesselius
  Heb verschillende smaken geprobeerd maar geef mij maar de poedervorm
 • Ag Drossaert
  heb verschillende smaken van gekocht,ze zijn echt heerlijk een echte op kikkertje
 • Rianne V Straalen
  Heerlijke soepen
 • Claudia Doff
  Heerlijk een cup a soup, vooral 's middags op kantoor als je geen zin meer hebt. Cup a soup geeft dan weer energie en zin in de middag!
 • Anita Van Osselaer
  ik heb deze soep uitgeprobeerd en toegevoegd aan een overschotje van eigen gemaakte soep, was zeer lekker, is handig voor 1 persoon, maar dus ook handig om van een restje soep voldoende te maken (en lekkerder)
 • Leo De Bruin
  Lijkt me best wel lekker, ben gek op cup soup. Ben erg benieuwd naat deze variant !
 • Gerda Lavooi
  Heel graag ben gek op cup a soup.dus ben benieuwd !
 • Karin Krijnen
  Had zo een zakje gekocht,mijn man vond het net puree dus hier komt het niet meer in huis..
 • Mieke Wijdeven
  deze soep is overheerlijk, groeten mieke wijdeven
  • Marjan Luif
   Ze zijn ook onwijs lekker. Alleen jammer dat er zo weinig in zit haha.. Gr Marjan
  • Wilma Polstra
   de smaak 'romige tomaat is mijn favoriet
  • Linda Bergenhenegouwen
   De zakjes zijn een stuk smakelijker dan de poedervorm, een echte opkikker!