De Bona Spray Mop laat je vloer shinen

8.0

Ben je zuinig op je houten of parketvloer? Dan is de Bona Spray Mop een uitkomst, vindt het merendeel van de 72 vrouwen die hem voor ons hebben getest.

93% van de vrouwen is tevreden met de Bona Spray Mop. Mirjam (54) gaat er het hele huis mee door, zegt ze. “Super handig en snel. Er hoeft niet eerst een emmer gevuld te worden, de mop hoef je niet uit te wringen en de doek gaat zo in de was.” Emmer en dweil wordt sprayen en wissen, heel eenvoudig. En geen kleddernatte vloer.

[image name=BonaTevredenheid format=160 align=left left=5 right=5]Beter voor de rug
Ook Judith (51) is blij met de Spray Mop. “Voorheen ging ik op mijn knieën met een doek over de vloer. De Bona Spray Mop is beter voor mijn rug, dus dit is al een voordeel.” Heleen (31) ervoer dit toch anders. “Het is veel te zwaar werk, ik kreeg de dweil nauwelijks voor en achteruit. Je hebt heel veel spray nodig om een beetje te dweilen. En met die fles is het heel zwaar en kom je ook niet overal meer onder.”
[image name=BonaCijfer format=160 align=right left=5 right=5]
Geen strepen en vlekken

97% van de vrouwen vindt dat de Bona Spray Mop met de daarbij behorende reiniger de vloer net zo goed of beter schoonmaakt dan het product dat ze normaal gebruiken. Het reinigingsmiddel laat geen strepen achter op de vloer.

Nelleke (39) was van tevoren enigszins sceptisch. “We zijn voorzichtig met het reinigen van onze vloer en welke producten we gebruiken”, zegt ze. “We waren bang voor bijtvlekken en watervlekken, maar dit was echt niet het geval. De vloer werd mooi schoon!” Negen op de tien testers gaat de Bona Spray Mop aanbevelen bij anderen.
[image name=BonaEindoordeel format=629 align=left left=5 right=5]

Hier vind je meer informatie over Bona en de Bona Spray Mop.

Ontvang nu €7,50 korting op de Bona Spray Mop én gratis verzending!
Je betaalt nu geen €44,95 maar €37,45 voor de Bona Spray Mop voor houten vloeren én de spray mop wordt gratis naar je opgestuurd. Deze aanbieding is geldig t/m 30 november 2015.
Bestel jouw Bona Spray Mop met korting door een e-mail te sturen naar bona.nl@bona.com met je naam, adres, postcode en plaats én o.v.v. Bona Spray Mop hettestpanel.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Willeke
    Hoef ik me niet veel te bukken. Heerlijk
  • Ceuk
    Lijkt me handig
  • Jopie
    Wat een verschrikkelijke ouderwetse foto!!! De vrouw die de vloer doet en de man die met de kindjes speelt. bleh....krijg ik acuut een "lachbui"van. Het product op zich lijkt me wel handig.