De NUNA IVVI wandelwagen test je nu mét jouw gezin bij hettestpanel.nl

IVVI™ wandelwagen - Born to Ride Voordat je het weet, rennen ze rond! Daarom ontwikkelde Nuna de IVVI – deze multifunctionele kinderwagen kan je gebruiken vanaf de dag dat ze geboren worden tot ze niet meer voortgeduwd willen worden.

[image name=extra format=629 align=left left=5 right=5]

De wandelwagen kan je flexibel inklappen met de zitting erop of eraf (geen gedoe meer met losse onderdelen) en eindeloze mogelijkheden voor slaapjes overdag dankzij de volledig vlakke rugleuning (dutjes onderweg zijn niet alleen voor baby’s belangrijk). Deze hybride wagen draagt een reiswieg, autostoel of nieuwsgierige peuter vol innovatie en hedendaags design.

Ga jij samen met je gezin de Nuna IVVI testen? Doe dan nu mee

 Meer zien over de Nuna IVVI? Bekijk hieronder het filmpje

IVVI lifestyle and product demo video from Nuna on Vimeo.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Greetje Termohlen
  Wat een mooie idiaale wandelwagen heb een zoontje van 4,5 maandjes en wandel graag weet zeker dat je daar heerlijk mee kunt wandelen dus test dat graag!.
 • lonneke Groot
  Ik zou het heel fijn vinden als ik mijn zoontje weer kan aankijken in de buggy. Het is nu zo ongezellig met zijn rug naar mij toe tijdens het wandelen.
 • Linda Zilvertand
  Zou geweldig zijn voor mijn zoontje !De wandelwagen is heel erg varierant in wat er mee kan doen en de ruimte ook .Super handig om te weten en natuurlijk als gezin doen wij mee.We zullen een mooie beoordeling met foto's wel maken.
 • Claudia Doff
  Wat een prachtige wandelwagen van Nuna! Ik heb me ingeschreven en hoop dat ik deze mooie wagen mag testen samen met mijn dochtertje! Ik schrijf graag een beoordeling met foto's en een leuk filmpje!
 • Ina Gesthuizen
  Ik zou graag de wagen willen testen, maar mag geen foto publiceren van een pleegkind, kan ik dan toch mee doem?