Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Dove Invisible Dry: geen witte strepen of vlekken meer!

7.7

Een witte veeg op je donderblauwe jurk en de dag is nog niet eens begonnen. Hoe is het mogelijk?! Je was nog wel zo voorzichtig met je deo.

58% van de vrouwen van ons testpanel probeert van alles om strepen en vlekken te voorkomen. Eerst helemaal in de kleren en daarna met uiterste precisie met je deo ‘binnendoor’. Een speciale deo doet ook wonderen. Of je probeert het allebei, just to be sure. Je moet er wat voor over hebben om streeploos door het leven te gaan. En o ja, je wilt ook nog dat de deo je fris houdt en dat je lekker ruikt.

Pure verwennerij voor je oksels
Daar heeft Dove iets op gevonden: Dove Invisible Dry deodorant, verkrijgbaar in spray, roller of stick. De microfijne anti-transpirant formule zorgt voor bescherming tegen witte strepen. Tegelijkertijd biedt het de bescherming en het lichte frisse parfum die je van een deodorant mag verwachten. De deodorant bevat ¼ hydraterende crème van Dove en Vitamine E voor nog mooiere oksels. Pure verwennerij voor je oksels, als we Dove moeten geloven.

Eindoordeel: 7,7
Eerst zien, dan geloven, vinden wij bij hettestpanel.nl. Ons kritische testpanel van 470 dames wilde de roller dan ook graag uitproberen. Voor 92% was dit de eerste keer. En? Bijna driekwart van de vrouwen vindt dat de Dove Invisible Dry deo roller hen fris houdt en lekker ruikt. En is de deo ook streeploos? Jazeker, vindt driekwart van de vrouwen in het testpanel. Beter dan hun huidige deo. Dove Invisible Dry laat volgens hen geen witte strepen achter op gekleurde of donkere kleding! Dove Invisible Dry krijgt van het testpanel een 7,7!

82% van de testpanelleden vond de deodorant (zeer) goed. “Hij ruikt lekker, beschermt tegen zweten en hij laat geen witte strepen achter”, zegt Aisha (27). Ook Sylvia (33) ruikt de hele dag lekker fris, zelfs na het sporten. En… “Hij geeft niet af”.

Durf kleur te dragen
Dove Invisible Dry is getest op 100 kleuren. Niet alleen op de favoriete kleuren van ons testpanel, maar op alle veel gedragen tinten. Draag je graag donkere kleding, net als de 27-jarige Maartje (“Kleedt af”). Of combineer je graag met rood, zoals de 29-jarige Bianca (“Geeft mij een gevoel van warmte en zekerheid die ik wil uitstralen”), dan hoef je niet bang te zijn voor vlekken of vegen van je deo. Durf kleur te dragen, is ons devies. En dat kan, dankzij Dove Invisible Dry.

Meer weten over Dove Invisible Dry? Lees het hier!

Helaas de deelname is nog niet geopend!