Testresultaten: Dove Nourishing Care Douche Olie “Een verwenmoment voor elke vrouw met een droge huid!”

Beschermt, verzorgt en hydrateert de droge huid, niet vet of plakkerig en verandert tijdens het douchen in een rijk geurend schuim. De nieuwe Dove Nourishing Care Douche Olie werd door 91 testers van hettestpanel.nl ruim een week lang uitgeprobeerd.

En met succes, want maar liefst 92% is (zeer) tevreden over de Dove Douche Olie. “Eindelijk een douche olie die goed werkt voor de huid, zijdezacht is na het douchen en met een heerlijke geur,” zegt Bianca (39). Leonore (37) vindt het een fijn product, dat lekker ruikt en verzorgt en Berdien (30) noemt Dove zacht voor je huid, voedend en hydraterend. Marcella (25): “Een verrijking voor iedereen met een droge huid.”

 

Met meer dan 55% verzorgende oliën
Bijna 9 op de 10 testende vrouwen vindt dat Dove Douche Olie haar droge huid beter verzorgt dan de doucheproducten die ze normaal gebruikt. “Je voelt dat het voedt,” vindt Marije (22). “Na de douchebeurt voelde mijn lichaam heerlijk zacht en gevoed. De olie trekt lekker in je huid.” 90% vindt Dove niet vet of plakkerig, mede dankzij de Marokkaanse Arganolie. Esmeralda (31): “Ruikt heerlijk en maakt je huid lekker zacht en vooral niet vettig!”

Verandert in een rijk, verzorgend en geurend schuim
84% van de testers beveelt andere vrouwen Dove Douche Olie aan. Linda (36): “Zoek je een doucheproduct dat de huid vrij snel weer lekker zacht en minder droog maakt, dan kan ik je de Dove douche olie zeker aanraden. Heerlijk spul!” Femke (37) noemt de olie een blijvertje en Cindy (37) wil het graag op voorraad hebben. Simone (48): “Een verwenmoment voor elke vrouw met een droge huid.”

Meer informatie over de producten van Dove vind je hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Henriette Van Der Made
  Een olie voor onder de douche is heerlijk wil ook deze graag uitproberen
 • linda zoutman
  ik heb een hele droge huid dus ben erg benieuwd na dit product van dove
 • Hxl x
  Ik zou deze graag uitproberen.
 • Susanna Zeeman
  Hmmmlijktvme heerlijk om uitvreters mogen proberen... Net eventjes iets Lux voor me huid...
 • Renee Stellingwerf-Smit
  ik heb een erge droge huid en Zou erg graag dit product proberen ben al lang naar zo iets op zoek maar nog niet gevonden . hoop dat dit is wat ik zoek Groetjes Renee
 • Cissy Bosson
  Wat ik nergens kan lezen is of deze doucheolie de vloer niet glad maakt , heb namelijk in het verleden doucheolies gebruikt en moest ik daarna de douchevloer schoon maken , groetjes Cissy
  • Peggy Webster
   Beste Cissy, Dove adviseert om na het douchen de vloer even af te spoelen wanneer je voelt dat deze glad is. Dit staat ook op de verpakking vermeld. Groet, Peggy redactie hettestpanel.nl
 • Edith Van Lohuizen
  Ik zou dit graag willen uitproberen. Ik heb een droge huid en heb de juiste verzorging daar nog niet voor gevonden. Wie weet is dit het.
 • Angelique Van Asten
  Zou erg graag dit product proberen . Lijkt me erg fijn spul . Gr angelique
 • Dinie Dalsem
  Hallo, ik zou deze dove douche olie graag willen proberen. dinie