Dove Shower Mousse: zacht, mild en superschuim

98 testers 86% beveelt het aan
8.2

Dove Shower Mousse is zo stevig en zacht dat je er ook je benen mee kunt scheren. ‘Een heerlijk moment voor jezelf.’

Genieten van een warme douche met lekker zacht schuim dat heerlijk ruikt. De 98 vrouwen die voor ons de nieuwe shower mousse van Dove hebben uitgeprobeerd, waren daar wel voor in.

Zacht en mild
93% van de vrouwen vindt dat Dove Shower Mousse mild is voor haar huid en deze ook zacht houdt ná het scheren. ‘De mousse schuimt erg lekker en voelt zacht aan’, zegt Y. (37), die de Coconut Oil mousse uitprobeerde. ‘Dat je je ermee kunt scheren, vind ik zeker een pluspunt. Ik vond de geur alleen vrij lichtjes, die had van mij wel wat sterker gemogen.’

Dove Shower Mousse bevat essentiële oliën die zorgen voor een zachte huid, 24 uur lang. Het schuim bevat geen onnodige toevoegingen voor extra schuimeffect, waardoor het bijna net zo mild is als water.

Cadeautje voor de huid
Dove Shower Mousse is anders dan andere doucheproducten, zoals gel, olie en zeep. ‘De eerste aanraking met Dove Shower Mousse voelt, in tegenstelling tot een reguliere showergel, als een cadeautje voor je huid’, vindt Diana (46), die de Rose Oil testte. ‘Je bent bewuster met je huid en reinigen bezig.’

93% van de testers is (zeer) tevreden over de kwaliteit van het schuim. ‘Stevig schuim dat tegelijkertijd zacht aanvoelt’, zegt Nathalie (28), die Argan Oil mousse heeft getest.

9 op de 10 vrouwen gaat Dove Shower Mousse aanbevelen bij familie en vrienden. Want je weet niet wat je overkomt als je nog niet eerder een mousse hebt gebruikt. ‘Ik had niet verwacht dat hij zo lekker zou ruiken’, zegt Vera (21), die de Coconut Oil mousse heeft uitgeprobeerd. ‘Ik was ook sceptisch over het scheren, maar was juist erg fijn.’ Zoals Marion (34) het zegt: ‘Een heerlijk momentje voor jezelf.’

Meer weten over bad- douche- en zeepproducten van Dove? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Kim
  Ik heb me zojuist weer laten verleiden door deze manier van marketing. Ikzelf heb ervaring met de mousse van Hema. Ik vind het echt een aanrader. Ik heb geen aparte olie of scheerschuim meer nodig. Dat scheelt weer in het keukenkastje en de koffer.
  • Kim
   Correctie: Ik bedoel(de) natuurlijk het badkamerkastje.
 • Ivonne
  Ik heb deze mogen testen en ben er zeer blij mee. Dit is het eerste Dove product wat bij mij geen droge huid achter laat. Het schuimt en ruikt heerlijk en voor mij geen andere meer. Had in mijn haast effe snel mijn oude douche champo gepakt en ook meteen geweten. Droge huid en ook jeuk aan mijn benen. Dag later meteen weer de Dove mousse gepakt en nergens last van. Mijn oude merk meteen uit het douche kastje gehaald. Daar maak ik iemand anders wel blij mee. Dank je wel dat ik heb mogen testen. Voor mij heeft het zeer positief uit gepakt ????
 • Wat leuk om te lezen, hopelijk ligt dit product snel in de schappen!