Extra volle wimpers met Pupa VAMP! mascara

8.0

Een mysterieuze, tikje uitdagende oogopslag die harten doet smelten. Welke vrouw wil die niet? Oefenen voor de spiegel helpt, maar je boekt pas echt resultaat met een goede mascara. 144 vrouwen namen voor ons de proef op de som en testten Pupa VAMP!

9 van de 10 testers vindt dat haar wimpers en oogopslag er beter uitzien met VAMP! mascara. “Hij belooft wat hij doet!”, zegt Sunseeree (24). “Prachtige volume en longlasting krul. Ik heb korte wimpers en dit laat mijn ogen spreken.”

83% van de ‘vamps’ vindt de mascara fijn in gebruik. “Weinig nodig voor goed effect”, oordeelt Suus (29). Dat het borsteltje aan de grote kant is, is voor een enkeling even wennen. Maar verder gooit de mascara hoge ogen.

Het geheim van VAMP!
VAMP! mascara geeft extra volle wimpers. Dankzij een revolutionaire mix van plantaardige, natuurlijke en synthetische bestanddelen heeft de mascara een rijke, crèmige textuur. Samen met de speciale vorm van het borsteltje (als een zandloper) zorgt dit ervoor dat elk afzonderlijke wimperhaartje een mooi laagje krijgt.

En dat werkt! Het volume is voor verreweg de meeste testers de belangrijkste reden om VAMP! te gebruiken.

  • “Een mascara die je tenminste ziet.” (Edith, 52)
  • “Hij separeert de wimpers echt heel erg mooi, en ik krijg ook een mooie krul en lengte. Fijn!” (Isabella, 21)

Rapportcijfer 8!
VAMP! mascara krijgt gemiddeld het rapportcijfer 8. En dat is veelzeggend, want ons testpanel is kritisch en heeft al vele andere mascara’s geprobeerd. “Ik heb vrij lange wimpers”, vertelt Inge (27). “En aangezien ik liever geen wimperkruller gebruik, worden mijn wimpers met de meeste mascara's wel zwart maar krullen ze zelden mooi, laat staan dat ze dat de hele dag doen. VAMP! mascara werkt super. Het uitroepteken is zeker niet misplaatst!”

Wil jij van PUPA en de laatste acties op de hoogte bljiven volg hen op Facebook