Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Ga jij binnenkort naar de musical Kinky Boots?

Pak de agenda er maar bij want wij hebben een heel leuk nieuw testpanel! Wij zijn namelijk op zoek naar 20 mensen die het leuk vinden om de musical van Kinky Boots te bezoeken. 

Aankomende periode speelt de musical Kinky Boots in verschillende steden in Nederland. Laat ons weten welke stad en datum jou het beste uit komt en wie weet word jij geselecteerd. Wanneer je wordt geselecteerd wordt jouw naam op de gastenlijst gezet en mag je iemand naar keuze meenemen naar de voorstelling. Let op: legitimatie aan de deur is verplicht

De persoon die jij meeneemt naar de musical moet óók geregisteerd zijn bij hettestpanel.nl zodat jullie allebei jullie mening over de musical kunnen geven. Laat hem of haar hier een account aanmaken. 

Informatie over de musical
In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Gaan ze het redden? 

Is deze musical jou iets? Meld je dan snel aan en wie weet word jij geselecteerd!

Helaas de deelname is nog niet geopend!