Garnier Olia kleurt je haar intens

59 testers 97% beveelt het aan
8.3

De haarkleuringen van Garnier Olia zijn gebaseerd op oliën en bevatten geen ammoniak. Dat het daardoor een aangename geur heeft was niet het enige wat deze thuiskleuring kenmerkt. De formules met pure oliën zorgen voor een intense kleur en glans. Ons testpanel merkte het verschil. 

Onze testers zijn positief gestemd over de haarkleuring met pure oliën van Garnier Olia. Het testpanel is vooral enthousiast over het intense kleurresultaat, de mooie glans en het haar voelt zachter aan

Dat geldt voor alle vier de kleuren die de 59 vrouwen voor ons hebben getest: nachtzwart (1.0), bruin (4.0), licht blond (8.0) en intens rood (6.60). Dat het geen ammoniak bevat wordt ook zeer op prijs gesteld: 'Het product is fijn om zelf je haar te kleuren', vindt Daniëlle (40). 'Het had ook geen vreemde geur.'

Bij 92% van de vrouwen voelt het haar dankzij Garnier Olia haarkleuring zachter aan. 95% van de testers ziet dat hun haar glanst na het kleuren. De formules met natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de kwaliteit van het haar zichtbaar wordt verbeterd. Ruim 7 op de 10 vrouwen gaven aan dit te merken. 

'Garnier Olia zorgt ervoor dat mijn haar de goede verzorging krijgt en mooie glans houdt na het kleuren', zegt Miranda (34). 
Voor 90% van de vrouwen voldoet of overtreft het product aan de verwachtingen. ‘Fijn spul, ruikt lekker, knoeit niet, zorgt voor diepe glans en kleur’, zegt Linda (38). En dat is precies wat je van een goede haarkleuring verwacht.

 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Brigitte
    Toevallig laatst gekocht omdat in dit middel eindelijk niet hetgeen zat waar ik allergisch voor ben. Dit zit namelijk wel in vele andere haarverf soorten. Het resultaat was ook erg mooi, aangename geur en mooie kleur.
  • ann
    Niet meegedaan aan deze test, maar toch de moeite waard om dit produkt te gaan proberen!