Geef je op en test de vernieuwde Kruidvat luierbroekjes!

De Kruidvat luierbroekjes zijn verbeterd, nu zachter en béter absorberend. In samenwerking met Ouders van Nu mogen wij 250 moeders selecteren voor dit testpanel. Wil jij dit graag testen? Geef je dan nu op!

Kruidvat luierbroekjes staan voor gemak. Je kunt het luierbroekje aan en uit doen als een gewoon onderbroekje. Voor dit Ouders van Nu testpanel testen we twee verschillende maten luierbroekjes: het Kruidvat luierbroekje maat nummer 4 (voor kindjes tussen de 8 en 15 kilo) en het Kruidvat luierbroekje maat nummer 5 (voor kindjes tussen de 13 en 20 kilo). Deze luierbroekjes zijn geschikt voor kinderen die al kunnen staan en lopen.

De Kruidvat luierbroekjes zijn zowel overdag als ’s nachts te dragen en absorberen goed zodat de billetjes langdurig droog blijven. Kruidvat Luierbroekjes zijn gemaakt van ademende en zachte materialen die vriendelijk zijn voor de huid. Ze zijn zachter en comfortabeler dan ooit. Door de super absorberende kern en de perfecte pasvorm absorberen de broekjes net zo goed als gewone luiers.

Geef jij graag jouw mening over de zachtheid, en alle andere eigenschappen van één van de twee maten Kruidvat luierbroekjes? Geef je dan op voor dit Kruidvat Ouders van Nu testpanel!
 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Cokkie CornĂ©
  Ik was niet ingeloot maar zou alsnog enkele broekjes krijgen. Ik heb ze helaas nooit ontvangen. Ze zijn nog steeds welkom. gr.
 • Jeanine Koemans-Henskens
  Luiers binnen gehad! Zijn fijne luiers ook handig voor onderweg!
 • Mandy Meijer
  Mooie handige broekjes maar de zeikant scheurt erg snel dat is wel jammer...
 • Mirella Blokland
  Al twee keer terwijl ik hem omdoe scheurt de zijkant al... niet zo'n beste ervaring ermee helaas
 • Jolanda Antonissen
  Super leuk dat wij mogen testen! Het is een heel fijn broekje, goede pasvorm en neemt goed het vocht op, zonder lekkage.
 • Mijn dochter kreeg de sensibilisatie voor deze luiebroekje :(
 • Kim Anthonissen
  super broekje blijft goed zitten ook snachts neemt goed vocht op!