Geef je op voor het Kruidvat luierbroekjes testpanel!

Kruidvat luierbroekjes zijn zacht en comfortabel. En wij mogen 300 moeders samen met hun kindje selecteren om dat te ervaren! Wil jij graag Kruidvat luierbroekjes testen? Geef je dan nu op!

Productinformatie
Volgens Kruidvat kun je Kruidvat luierbroekjes gebruiken vanaf ongeveer 1 jaar. Zodra je kindje kan staan stapt het heel gemakkelijk in een luierbroekje. Maar ook voor kindjes die nog niet lopen maar wel heel bewegelijk zijn, zijn luierbroekjes heel praktisch. Je doet ze aan als een onderbroekje. Geen gehannes meer met bewegelijke draaikontjes op de commode!  Door de vrolijke designs zien de luierbroekjes er bovendien heel vrolijk uit.

Nieuw is dat de Kruidvat luierbroekjes (en ook de gewone luiers van Kruidvat) als enige grote luiermerk in Nederland gecertificeerd zijn met het EU Ecolabel. Dat betekent dat de luierbroekjes (en luiers) voldoen aan de hoge milieueisen van dit onafhankelijke Europese keurmerk. En dat de milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van de luier laag is: van de grondstoffen tot aan de verpakking van de luiers. Kruidvat luierbroekjes zijn dus een goede keuze voor je kindje, je portemonnee en het milieu!

In de Kruidvat luierbroekjes heeft je kindje veel bewegingsvrijheid. De comfortabele, elastische broekjes zijn gemaakt van huidvriendelijke, ademende en zachte materialen. En de absorberende kern van het broekje neemt direct al het vocht op, net als bij een gewone luier.  Anders is dat je de luierbroekjes aandoet als een onderbroekje

Geef jij graag jouw mening over de zachtheid, en alle andere eigenschappen van het Kruidvat luierbroekje? Geef je dan op voor dit Kruidvat luierbroekjes testpanel!

Let op!
Wanneer je geselecteerd bent, ontvang je van ons een mail met daarin een barcode, je kunt de verpakking dan zelf in  een Kruidvat winkel ophalen.

 

 

 

 

 

Helaas de deelname is nog niet geopend!