Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Geef je op voor het Maaslander testpanel!

Maaslander heeft een nieuwe receptuur en wij mogen 500 mensen selecteren om deze te testen! Eet jij graag kaas en ben jij er wel voor in om een nieuwe receptuur te testen? Geef je dan nu op!

Productinformatie
Maaslander komt uit een familiebedrijf met smaak, dat sinds 1936 met veel lef en passie gaat voor niets minder dan de allerlekkerste kazen. 

Volgens Maaslander is de nieuwe 50+ kaas verleidelijk lekker en romig. Deze romigheid komt doordat ze volle, niet-afgeroomde melk gebruiken. Een extra laagje room op de melk zorgt voor een smeuïge kaas. Jij kunt nu testen of deze kaas inderdaad zo heerlijk is dat je ervan wil blijven eten!

Testen
Als jij als tester wordt geselecteerd krijg je een verpakking van 175 gram met Maaslander Jong Belegen 50+ plakken kaas thuis gestuurd. Een week na ontvangst staat de vragenlijst voor je klaar.

Wil jij zelf ervaren of Maaslander met deze nieuwe kaas voor de allerlekkerste kaas gaat? Geef je dan nu op voor dit testpanel!

Helaas de deelname is nog niet geopend!