Hands Off My Chocolate - Caramel Macchiato, een genietmomentje voor jezelf.

De Caramel Macchiato reep van Hands Off My Chocolate gooide hoge ogen onder onze testers. De 92 testers gaven de chocoladereep gemiddeld een 8!

[image name=Grappig format=160 align=right left=5 right=5]Eerlijke, heerlijke chocolade
9 op de 10 testers vindt het belangrijk dat chocolade eerlijk is. Hands Off My Chocolate ondersteunt het Quality for a Better Life programma waarmee ze boeren helpen hun cacao duurzaam te verbouwen en daarmee hun gezinsleven te verbeteren. Maar liefst 90% van de testers vindt de reep heerlijk van smaak.

[image name=Koffie format=160 align=left left=5 right=5]Smelt lekker in de mond
4 op de 5 testers is het eens met deze stelling. Bij 87% voldoet of overtreft de Hands Off My Chocolate - Caramel Macchiato reep aan de verwachtingen. Marcel (25) heeft de reep uitgebreid getest: “Het is niet zomaar een chocoladereep die je in één keer naar binnen werkt maar waar je juist van één stukje al kan genieten. Dat maakt het extra speciaal.”


Ieder moment van de dag
De test momenten variëren door de dag heen, het merendeel van de testers (61%) heeft de chocolade in de avond geprobeerd, bij de koffie of thee. 89% van de testers vindt dat je er een genietmomentje voor jezelf mee creëert.

Voor herhaling vatbaar
[image name=Acht format=160 align=right left=5 right=5]Maar liefst 87% van de testers die Hands Off My Chocolate – Caramel Macchiato heeft geprobeerd gaat de reep nog een keer kopen. “De smaak van de koffie komt goed naar voren, de ronde vorm is prettig in de mond. Het had een crunchy bite die verrassend was”, zegt Merel (24). Ook Arthur (45) is om. “Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo’n heerlijke reep gegeten. Ik weet de prijs niet maar qua smaak en vormgeving verdient hij een dikke 10. Ik proefde zelfs iets van Butter scotch. Heerlijk!”

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Robert Dijk
    Dit zou ik graag willen testen!
  • Tineke van Zuidam
    Dit is de beste chocolade! Lekkere ronde stukjes ook, smelten op de tong