Heeft jouw lichaam een grote schoonmaak nodig? Test nu Balanzs Juice Cleanse!

Wat is een Balanzs Juice Cleanse?
Om het heel eenvoudig te zeggen: Een Juice Cleanse voelt alsof je de ‘reset’ knop van je lichaam indrukt. Tijdens een 3 daagse kuur eet je even niet. Jouw voeding bestaat elke dag uit 4 heerlijke slow juices en een soep. Doordat je alleen maar juices ‘ eet’  geef je je spijsvertering even wat rust. Zo kan je lichaam zich concentreren op herstellen , activeren en verjongen.

Balanzs Juice Cleanse [image name=balanszproducten format=160 align=right left=5 right=5]
De Balanzs Juice Cleanse geeft je lichaam rijke voedingsstoffen, elke juice zit boordevol vitamienes, mineralen en enzymen. Per dag ‘ eet’ je meer dan een kilo groente & minimaal 5 stukken fruit. Daarom helpt de Balanzs Juice Cleanse je bij het vernieuwen, verjongen en opnieuw in evenwicht brengen van je lichaam. Je huid zal stralen. Je zult beter slapen. Je spijverbetering verbetert. Je zult je beter voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat is de kracht van de Balanzs Juice Cleanse.

Slow Juicing
Bovendien worden de sappen geperst met  de allerbeste methode: Slow Juicing! Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Door het sap op langzame snelheid (tot 90 toeren per minuut) te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.

Door de heerlijke slow juices voel jij je ook goed tijdens de kuur, niet alleen achteraf. De keuze om de Balanzs Juice Cleanse te doen, is het begin van een nieuwe manier van denken en voelen. En dat moet beginnen op de eerste dag met het eerste sap. De juices geven je de energie en de voedingsstoffen om te werken, te sporten en te spelen, net als je altijd deed. En je voelt je daarbij beter dan ooit.

Voor wie?
Wil jij weer beter in je vel zitten? Een paar kilo verliezen? Jezelf een nieuwe, gezonde start geven? Dan is de Balanzs Juice Cleanse voor jou! De Balanzs Juice Cleanse helpt je om:
1.    Meer energie te krijgen
2.    Je huid weer te laten stralen
3.    Een nieuwe start te maken met een gezonde(re) levensstijl
4.    Een paar kilo te verliezen
5.    Je weer gezond te voelen
6.    Wat meer rust in je hoofd te krijgen

NB: De Balanzs Juice Cleanse is alleen geschikt voor iedereen die een goede gezondheid heeft. Heb je medische klachten ( zoals diabetes, hartproblemen, nierklachten etc etc)  dan raden wij je aan contact op te nemen met de huisarts.

Wil jij Balanzs Juice proberen? Geef je op, wij mogen 20 deelnemers selecteren voor dit testpanel.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ellen B O Sullivan
  OK will wel meedoen maar mijn tablet slaat mijn keuzes niet op
 • Maria Verheijden
  Best wel gezond,maar mijn darmen vinden het niet leuk
 • jingli xin
  Dit lijkt mij een hele uitdaging! Op naar een nieuwe start.
 • Helen Slappendel
  Ik zat helaas niet bij diegene die dit mogen proberen, ben alle supermarkten hier al af geweest maar nog niet te vinden.Komt misschien nog. Ik hou wel jullie site in de gaten want ik ben heel beniewd!
 • Gabrielle Hamers
  Ik loop nog steeds rond met wat zwangerschaps kilootjes. Helaas ga ik er niet achter komen of de sapkuur net dat duwtje in de rug is om wel verder af te vallen. Mag jammer genoeg niet meetesten.
  • Sandra Vis
   Let op de verborgen suikers. Vermijd frisdrank en vruchten-sappen. Zelfs light dranken - dat zoetstof bevat - zijn ongezond. 9 Maanden heeft je lichaam hard gewerkt om je kindje te laten vormen en groeien. Gun je lichaam de tijd om weer in vorm te komen. Geniet van je kindje - prachtig weer om er met de kinderwagen op uit te gaan - goed voor jullie beiden ;-)
 • Christa Houttekens
  Deze morgen mailtje gekregen dat ik er niet bij ben vr dermolin...jammer, maar hoop er bij te zijn voor de sapkuur. Dit zou ik zo graag willen testen!
 • Tanny Kluijfhout
  Een sapkuur zou ik graag proberen! En een paar vriendinnen ook! Hoop dat ik mag testen!
 • Christa Houttekens
  Wanneer vernemen we of we mogen testen....? Ik zou er zo graag aan beginnen....!!!
 • Ook voor de huid en mijn vermoeidheid zou ik het willen proberen, als ik dan ook nog wat gewicht verlies is dat mooi meegenomen.
 • Anne Brouwers
  Ik kan wel wat pondjes missen... en gelijk een schoonmaak beurt is natuurlijk super fijn voor een "nieuwe" start.
 • Evelyne Van Den Broek
  Aahh ik hoop echt heel erg dat ik mee mag doen!
 • Mandi Gosselin
  Ik zou zo graag de sapkuur willen proberen.
 • Esther Beeuwkes
  Ben benieuwt of dit werkt. Je hoort altijd van alles over afslanken en beter in je vel zitten, maar het werkt niet echt. Daarom zou ik dit graag willen proberen en ik heb wel een duwtje nodig naar een gezonde levensstijl!
 • Christa Houttekens
  We zijn al een hele tijd bezig met ons voedingspatroon wat aan te passen, andere combinaties...maar toch hebben we niet het gewenste resultaat. De vitaliteit, het goed voelen en meer energie hebben, die extra kilootjes verliezen....het lukt niet. Daarom zou ik heel graag deze kuur eens willen doen, misschien is dit de mooie afsluiter met het gewenste resultaat, die we dan uiteraard zullen blijven gebruiken op bepaalde tijdstippen in het jaar en waarover we dan graag zouden praten met anderen om dit product bekend te maken. Trouwens waar kan je dit product kopen? Ik sta te popelen om te mogen deelnemen!
 • Christa Houttekens
  We zijn al een hele tijd bezig met ons voedingspatroon wat aan te passen, andere combinaties...maar toch hebben we niet het gewenste resultaat. De vitaliteit, het goed voelen en meer energie hebben, die extra kilootjes verliezen....het lukt niet. Daarom zou ik heel graag deze kuur eens willen doen, misschien is dit de mooie afsluiter met het gewenste resultaat, die we dan uiteraard zullen blijven gebruiken op bepaalde tijdstippen in het jaar en waarover we dan graag zouden praten met anderen om dit product bekend te maken. Trouwens waar kan je dit product kopen? Ik sta te popelen om te mogen deelnemen!
 • Buiten het feit dat me dit gewoon een echte uitdaging lijkt (omdat ik dénk dat ik niet zonder eten kan), zou het mijn lichaam ook erg goed doen. En gereinigd lichaam geeft mij geestelijk veel voldoening waardoor ik er weer even tegenaan kan!
 • N Vreugdenhil
  Lijkt me super om dit te mogen testen. Ben al een poosje aan het afvallen en bijna op mijn streefgewicht. Lijkt me heerlijk om je lichaam eens goed te reinigen van al die afvalstoffen nadat ik al die kilo's ben kwijt geraakt. Ik zou zeggen: Kom maar met deze sapkuur!
 • Tilly Allart
  Heb nooit echt de stap gezet om door te zetten voor een sapkuur, trekken jullie mij nu over de streep om mijn gezondheid een superboost te geven?
 • Christa Houttekens
  DezeTest is me op het lijf geschreven ....zou echt het resultaat willen ondervinden want ik twijfel al enige tijd om eens zo'n detoxkuur te doen, en na het lezen van de uitleg ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden. Ik ben er helemaal klaar voor!
 • Eva Pieters
  Dit lijkt mij een hele uitdaging! Op naar een nieuwe start.
 • Margit Van Belle
  Ik heb altijd al een sapkuur/detox willen proberen maar nooit de stap gezet om het ook echt te doen! Ik ben er zo benieuwd naar en hoop dat het me bevalt. In dat geval zal ik dit zeker gaan herhalen. Dit is één van de eerste producten waar ik ECHT in geïnteresseerd ben. Ik hoop dan ook dat ik geselecteerd word, dit is namelijk nog nooit gebeurd.
 • Christa Houttekens
  Die sapkuur zou ik zo graag willen testen! Ik heb al lange tijd last van vochtophoping en die paar extra kilotjes hierdoor, waar ik maar niet vanaf geraak....hopelijk is dit de oplossing?!
 • Lotte Verweij
  Ohw ik hoop dat ik uitgekozen word!
 • Marieke Slettenhaar
  altijd al eens willen proberen!
 • Liz Riepen
  Ik was 18 kg afgevallen, eindelijk woog ik 70 kg! Helaas inmiddels door stress weer een paar kilo aangekomen :( Dus ik hoop dat ik mag testen en dit kuurtje me helpt om die paar kilo er weer af te krijgen!
 • Ik lees steeds over allerlei detox sapkuren en zou het nu graag zelf wel eens willen proberen. Eens kijken of het resultaat echt zo positief is als wordt beweerd.
 • Karin Krijnen
  Die sapkuur laat ik maar aan me voorbij gaan,daar ik hartproblemen heb,dus maar niet doen dan,bedankt voor het aanbod..
 • Lisa Choinska
  De laatste zware dagen van de verbouwing, wat energie kan ik wel gebruiken! En wie wil nou geen stralende huid? ;)
 • Yvon Geerds
  heb altijd al zon detox kuur willen proberen en willen merken of ik inderdaad weer lekker in me vel zit en een stralende huid er van krijgt
 • heb altijd al willen proberen een soort 'detox'kuur. het lijkt me heerlijk om jezelf eens grondig te reinigen.
 • Ik hoop dat ik een keertje iets mag uittesten, ben nog niet eerder geselecteerd. Dus wie weet is het deze keer de 1e keer. Ben erg benieuwd! Een dieet van sapjes lijkt me wel moeilijk maar wel gezond! En als je er echt meer energie van krijgt zou dat geweldig zijn!
 • Jose Born
  Ik wil de juice zeker wel testen! Ben heel benieuwd, en dan , als het inderdaad werkt zeker bijhouden 1 x ler maand of wat nodig is! Ben ook benieuwd naar de smaken!
 • Jasmine Hendriks Rodrigues
  Wat zou ik toch graag de winterkilo's kwijt willen zou dit dan ook erg graag willen testen!!
 • Tineke Smit-jonkman
  Ik zou heel graag aan de sapkuur mee willen doen. Ik ga ervan uit dat dit net het "zetje" geeft naar het eindresultaat van 75 kilo wat ik moet bereiken. Ik heb n.l. voor Libelle, samen met 19 andere dames 3 maanden XLS-Medical getest, maar nu blijf ik op een gewicht schommelen van zo'n 83 kilo. Omdat ik maar 168 cm lang ben is dit nog te zwaar en is mijn BMI nog steeds 30 (staat op overgewicht). Ik verwacht dat ik met deze sapkuur de laatste kilo's er af ga krijgen tot ik 75 kilo weeg en me veel beter in mijn vel voel!
  • Gabrielle Hamers
   Leuk om nog iemand terug te zien die ook XLS heeft getest, ook ik heb nog dat extra duwtje nodig om op mijn gewenste gewicht terug te komen, XLS heeft me maar 4 kg vooruitgeholpen. Misschien dat dit net is wat mij wel van de zwangerschapskilootjes af kan helpen.
 • Ethy zou graag van opgeblazen gevoel af willen. Misschien is dit de oplossing? Zou het leuk vinden om te mogen ervaren.
 • Jolanda Van Ballegooy
  dit is het eerste mailtje dat ik van jullie krijg sinds ik me heb ingeschreven dus ik was al vergeten dat ik met dingen kon meedoen om artikelen te testen zou het graag een keer meemaken zodat ik weet dat het echt is en geen spam met vriendelijke groeten jolanda
 • Hoop dat ik gekozen wordt en het mag testen. En zal uitvoerig verslag doen.
 • Daisy Van Der A
  zal dit werken... laat mij het testen als het zo is zou ik het moeten voelen. :)
 • Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest of zoiets zal werken, dus hoop dat ik gekozen wordt want ben heel benieuwd en als het werkt, dan ben ik om en zal dit zeker 1 x per maand gaan doen.
  • Peter Van Harreveld
   het is per definitie goed om dit een dag in de week te doen, gun jezelf een sap centrifuge, bestudeer de rawfood juices oa, geweldig
 • Marian Bouwman
  Die grote schoonmaak van de sapkuur zie ik helemaal zitten, nog net het laatste duwtje wat ik nodig heb...
 • Natascha Hoogen
  Ik heb een hele grote schoonmaak nodig! Ik zou dit duwtje in de rug graag willen testen en bruisend van de energie verslag doen!
 • Mirian Wortel
  Geacht, Krijg je niet alle testen door want de New Car Kit en het afslank eiwit is bij mij niet doorgekomen. M.Vr. Gr. Mirian