Het hele jaar barbecueën! Test nu de Joya barbecue!

Om het plezier en genot dat we ‘s zomers aan barbecueën beleven niet tot een paar zonnige maanden te beperken, kun je nu de Joya testen. In de winter! Deze nieuwe tafelbarbecue van Barbecook, gaat een jaar lang op reis langs 52 tafels, bij 52 unieke gasten om er 52 smakelijke momenten te beleven. Van culinaire hoogstandjes, tot basic grillen en heerlijk experimenteren. Word jij gastheer of gastvrouw?!

Geef je dan nu op en ga mee op de Joya Journey: Een jaar lang zal er elke week een uniek Joya verhaal te vertellen zijn, vanuit een andere locatie, met andere gasten, en een ander menu. Want bij deze reis hoort een blog: de Joya Journey blog. Hierop verschijnt wekelijks een uitgebreid verslag, waarin de gastheer of -vrouw met tekst en beeld zijn of haar ervaring deelt: wat, waar, met wie, recepten, gerechten, momenten…

Dus doe mee en ervaar het gemak van de Joya. Door zijn easy 'Grill tabs’ hoef je niet te knoeien met houtskoolzakken en is deze barbecue ook nog eens handig in onderhoud. En met z’n ideale formaat is hij snel en makkelijk inzetbaar: thuis, bij vrienden, in een andere stad, op het strand?

Kies jouw moment, verras ons met een uniek recept, ontvang de Joya die je ook nog eens mag houden, en deel jouw ervaring met ons. Jouw verhaal zal daarna op de Joya Journey blog geplaatst kunnen worden.

Hoe gaat dit testpanel precies in zijn werk:

  • Je geeft je op voor het Joya testpanel door de extra vragen te beantwoorden en een foto te uploaden.*
  • Wanneer je wordt geselecteerd voor dit testpanel ontvang je in week 51 van ons bericht en krijg je de barbecue toegestuurd
  • De testfase gaat dan direct van start. In deze testfase kun je allerlei recepten testen. Graag ontvangen wij een verslag van het recept dat jij hebt opgegeven in jouw aanmelding. Daarnaast deel je in dit verslag ook jouw ervaringen, anekdote(s), de sfeer etc. Inclusief foto's.
  • In week 52 ontvang je een vragenlijst waarin jij deze ervaringen kunt delen.
  • Jouw verslag zal daarna mogelijk worden omgezet in een blog, die te lezen is op joyajourney.nl**

* Dit testpanel komt hierna nog 3 keer terug. We zullen gedurende het jaar dus 4 testgroepen hebben.
** niet alle verslagen zullen gebruikt worden. Maar het meerendeel wel!