Hypoallergeen en héérlijk geurend: het bestaat

8.4

De nieuwe douchegel van sebamed is mild voor de gevoelige huid én ruikt lekker. De 86 vrouwen die hem voor ons hebben getest, waren aangenaam verrast.

“Heerlijk, die frisse geur. Ben ik niet gewend van een pH-neutraal product”, zegt Yvonne (53). Hiermee zijn de twee nieuwe douche-gels van Sebamed een aangename uitzondering op de regel. Veel hypoallergene douche- en badproducten ruiken immers niet of niet lekker. Terwijl lekker douchen of badderen juist zo fijn is als een heerlijke geur de badkamer vult. [image name=test format=160 align=left left=5 right=5]

De douchegel is er in twee geuren: limoen en granaatappel. Die vallen beide in de smaak. “Omdat ik eigenlijk alleen maar spullen gebruik zonder parfum genoot ik zeer van de geur”, zegt Marianne (52).

Geen irritatie
De douchegels van sebamed hebben, net als alle andere producten van sebamed, een pH-waarde van 5,5, net als de huid. Ze zijn zeep-vrij en bevatten alleen hypoallergene parfumstoffen. Geen last van irritatie dus.

Van Ineke (60) had de gel wel wat meer mogen schuimen. “Ik twijfelde bij de eerste keer of ik voldoende gebruikte omdat ik geen tot weinig schuim zag.”

Eindscore: 8,4
99% is (zeer) tevreden over sebamed douchegel. Het product scoort maar liefst een gemiddeld rapportcijfer 8,4. “Mijn huid is zichtbaar en voelbaar zeer sterk verbeterd”, merkt Leni (59). Ook Ilona (34) is tevreden. “Ik reageer er goed op en krijg geen uitslag.”

Nancy (58) vat het mooi samen: “Er bestaan goedkopere douchegels, maar je hebt maar één huid.”

[image name=test3 format=629 align=left left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Nelly
  IVM pc problemen kon ik geen vragenlijst invullen over mijn ervaring met Sebamed. Maar ik kan deze iedereen aanraden. Het is een heerlijk frisse douche, lekker dik van structuur, dus heel zuinig. Beide geuren zijn heerlijk al gaat de mijne uit naar de frisse limoen, Een super vervanging voor de bestaande geuren van welk merk dan ook, neutraal. De meest gevoelige huid kan er tegen. Heel leuk om cadeau te geven aan vrienden die geen parfum kunnen verdragen, in bad en douche producten !!
 • Christel
  Zou graag ook willen testen
 • Dinie
  Hallo ik hoop dat ik de Seba Douche gel ook mag testen.
 • Ria
  Ik heb proefmonsters gekregen die had ik zelf aan gevraagd en mooi dat ik het heb uit kunnen proberen . Het is een fijn product body creme en zal het zeker kopen. Ik let op de aanbieding dan komt het zeker goed.