Resultaten Kruidvat luierbroekjes

255 testers 84% beveelt het aan
7.6

Kruidvat luierbroekjes perfect voor beweeglijke draaikontjes.

De luierbroekjes van Kruidvat absorberen goed en zitten lekker. Geen geworstel meer met gewone luiers.

95% van de moeders is (zeer) tevreden over het gebruiksgemak van de luierbroekjes. ‘Ik gebruikte normale luiers, maar dit is zoveel praktischer’, zegt S. (46). ‘Heerlijk flexibel en zacht voor mijn prinsesje.’ De luierbroekjes zijn makkelijk aan en uit te trekken vanaf het moment dat kindjes kunnen staan. Ook voor kleintjes die niet stil blijven liggen tijdens het verschonen zijn de luierbroekjes een uitkomst. ‘Geen geworstel meer’, R. (30).

Lekken niet, je ruikt niets
91% van 255 moeders die de luiers met hun kindje hebben uitgeprobeerd, is (zeer) tevreden over de kwaliteit. ‘Ze sluiten goed aan en lekken niet door’, zegt L. (26). Bovendien zijn de luierbroekjes lekker zacht en dun, vindt 93% van de moeders. Kleintjes kunnen zich er vrij en blij in bewegen.

Bij ruim 8 op de 10 moeders voldoen de Kruidvat luierbroekje aan de verwachtingen of overtreffen deze. ‘Echt een superluier, ideaal’, zegt naam (leeftijd). ‘Goede pasvorm, goed absorberend’, vindt W. (30). ‘Precies zoals een luierbroekje hoort te zijn.’

Meer lezen over het Kruidvat luierbroekje? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Sandra
  Ik gebruikte altijd kruidvat luiers. Maar sinds ze luierbroekjes draagt, ben ik er van af gestapt. Ze krijgt er ontzettende luieruitslag van en als er een beetje plas in zit, gaan ze heel erg doorhangen. Van de gewone kruidvat luiers was ik zeer tevreden, maar met de broekje beslist niet,
 • Sabrina
  Wel jammer dat alleen alle positieve reacties geplaatst worden.
  • Aileen
   Ja, Sabrina, en dat geldt niet alleen voor deze test, maar voor alle testen. Er is al zoveel keren op gereageerd bij verschillende testen dat er alleen het positieve werd genoemd. Het testpanel doet er gewoon niets mee en dan hebben wij er ook weinig aan. We kunnen niet eerlijk overwegen van plus- en minpunten en/of minpuntjes ├╝berhaupt er toe doen in onze situaties of niet. Ook hier 'maar' een 7,6, ben dan erg benieuwd waarom ? Wat maakte het geen 8, 9 en al helemaal geen 10 ? Ik ken geen enkel onderzoek/testbureau, commercieel of niet, die zo selectief haar resultaten plaatst. Het testpanel wanneer worden jullie volwassen? Geef testresultaten weer en niet piepkleine, slechts lovende opmerkingen. Desnoods eerst stukje alleen positief, maar met linkje naar vollediger verslag. Dank u!