Resultaten over Supradyn Femina

204 testers
6.8

94 vrouwen hebben twee weken lang Supradyn Femina B Complete getest én 110 vrouwen twee weken lang Supradyn Femina Comfort 45+.

Supradyn Femina B Complete geeft je support in tijden van stress
80% van de vrouwen in dit testpanel voelt zich regelmatig gestrest. Bij 86% heeft dit zijn weerslag op het dagelijks leven. Dat is niet zo vreemd. Onze to-do-lijstjes puilen uit en een dag telt maar 24 uur. Om te kunnen genieten van de dingen die het leven de moeite waard maken, heb je dan een steuntje in de rug nodig. Een voedingssupplement bijvoorbeeld.

84% van de vrouwen is (zeer) tevreden over Supradyn Femina B Complete.

Extra weerstand tegen stress
Een welkome aanvulling voor de 4 op de 10 vrouwen in dit testpanel die op zoek zijn naar een middel tegen stressverschijnselen. Supradyn Femina B Complete helpt je concentreren 1) en biedt support in periodes van stress 2).

 1. Met o.a. vitamine B8 voor het concentratievermogen en het geheugen.
 2. De vitamines B5 en B11 dragen bij aan de normale weerstand tegen stress.

Supradyn Femina Comfort 45+ ondersteunt tijdens de overgang naar die nieuwe fase in je leven
77% is te spreken over Supradyn Femina Comfort 45+. Voor twee derde van de vrouwen is Supradyn Femina Comfort 45+ net dat extra steuntje in de rug dat ze nodig hebben.

‘Ik heb flinke wandeltochten gemaakt en naderhand nauwelijks last gehad van spierpijn’, zegt J. (54). R. (48) zegt: ‘Ik voel me er goed bij, verder moeilijk in woorden te omschrijven.’

De smaak en de toedieningswijze (poeder oplossen in water) vonden enkele vrouwen wat minder. Desalniettemin beveelt 65% Supradyn Femina Comfort 45+ aan bij andere vrouwen in de overgang naar die nieuwe fase in haar leven.

De tevredenheid voor beide producten is hoog, alleen de verwachtingen van de snelheid qua werking werden per persoon niet altijd even snel genoeg waargenomen. Deze twee uitersten zorgen voor een gemiddeld rapportcijfer 6,8*.

Meer weten over Supradyn Femina en haar producten? Klik dan hier!

*Dit cijfer is gemiddeld genomen over beide producten. Supradyn Femina B Complete scoort een 6,9 en Supradyn Comfort 45+ scoort een 6,7.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Kim
  Ik mis een uitgebreidere samenvatting van de testresultaten. Ik ben helaas niet overtuigd vanwege de eindcijfers.
 • Dinie
  dat bedoel ik als ik mij kan opgeven van een product is het helaas ,zoals bij de supradyn. Ik slik diazepam en inslapers ,dus v oor mij goed om te proberen ,maar helaas ,ik feliciteer jellie met de 5 jaar ,maar ben al zo lang ( tester) heb misschien 3 of 4 keer mogen testen .dit is niet leuk ,maar je wend eraan.
 • Bianca
  Ik vind vitamines bijslikken zonder dat je weet of je een tekort hebt best gevaarlijk. Zeker de B6 kan stapelen! Daar komt bij als je een tekort van de B12 hebt en je gaat folium slikken, kun je behoorlijke schade krijgen! Dus tipje, laat je waardes meten en slik alleen bij als je daadwerkelijk tekorten hebt!