Resultaten PampersĀ® Baby-Dry

461 testers 80% beveelt het aan
7.9

Pampers Baby-Dry zorgt voor droge en zachte babybilletjes. Door deze luiers blijft je kindje het ’s nachts lekker droog. Dit zorgt voor een betere nachtrust, voor iedereen.

Om de nieuwe Pampers Baby-Dry (maat 4) te testen heeft Pampers een samenwerking gestart met Ouders van Nu en hettestpanel.nl. Maar liefst 500 ouders zijn geselecteerd om de nieuwe Pampers Baby-Dry gedurende 2 weken te proberen. 85% van de testers is (heel) tevreden over Pampers Baby-Dry. ‘Mijn kindje werd ’s ochtends toch vaak nat wakker toen we huismerk luiers gebruikten’, zegt Jessica (35). ‘Nu blijft het echt droog. Dat vind ik erg aangenaam.’

De hele nacht droog
Pampers Baby-Dry helpt je baby droog te houden, vindt 90% van de ouders. ‘Mijn zoontje is een buikslaper en blijft hier zelfs een hele nacht droog in’, zegt Arianne (28). ‘Dat is met andere luiers nog niet gelukt!

De luiers zit comfortabel bij de baby, vindt ruim 8 op de 10 ouders. Ze hebben een perfecte pasvorm, waardoor de baby zich vrij kan bewegen. ‘De luier blijft perfect zitten, ook als de kleine meid alle kanten op tijgert’, zegt Maaike (35).'De luiers hebben een vrolijke print aan de binnenkant. Superschattig, maar minder handig is als je de kleur van de plas moet checken als je kindje ziek is', vindt Denise (30). Ook aan de nieuwe maten moest ze wennen.

Luchtdoorlatende banen
De luier laat de huid van de babybilletjes goed ademen, vindt 77%. Dat komt door de luchtdoorlatende banen, die lucht vrij laten circuleren binnen in de luier. Hierdoor zijn babybilletjes minder klam dan in luiers zónder deze innovatie, vindt 6 op de 10 ouders. ‘Mijn baby heeft geen klamme billetjes, geen uitslag en de luiers lekken niet door’, zegt Maddy (29).

Meer weten over Pamper Baby-Dry? Klik dan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Zaicha
    Baby dry