Test de producten van L'Oréal SkinPerfection in het Grazia testpanel!

Ken je het gevoel dat je modellen voorbij ziet komen met een gave, vlekkeloze huid, maar dat je iets anders ziet wanneer je zelf in de spiegel kijkt? Dat je het liefst met net zo'n gezonde huid door het leven gaat als die van runway beauty's?

Gelukkig heeft L'Oréal de oplossing: SkinPerfection. Graag horen we van jou wat je van dit product vindt.

Voor een nieuw Grazia testpanel zijn we op zoek naar jonge vrouwen die het product SkinPerfection van L’Oréal Paris willen testen.

Perfecte huid
L’Oréal Paris heeft 3 dimensies geïdentificeerd die bepalend zijn voor de zichtbare kwaliteit van de huid: De poriën, het huidoppervlak en de teint. Dit is precies waar Skin Perfection zich op richt. De lijn bestaat uit 4 producten: een dagcrème, serum, BB-crème en een primer voor een gladmakende basis.

Meedoen
Aan de hand van een aantal vragen over jouw huidtype, ontvang je twee producten uit de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van L’Oréal Paris. Door middel van een vragenlijstje komen deze twee smeersels als beste uit de bus voor jouw huidtype. En dan kan het testen beginnen!

Ervaring
Schroom je niet om jouw eerlijke mening te geven, de producten grondig onder de loep te nemen en je ervaringen met ons te delen? Matchen de producten samen, is er een favoriet, zie je verschil, smeert het fijn en wat vind je van de geur en textuur?

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Caroline Kapinga
  Super leuk dat ik geselecteerd ben! Kan nu al zeggen super creme!
 • Sanne Lepus
  hoe weet je of je geselecteerd bent?
 • Idd op bijna alle testen gereageerd en ook bij alle afgewezen, dus vraag me af hoe ze selecteren!
 • Anne Zandee
  Ohhh wat jammer, ik was vergeten me hiervoor op te geven! deze had k echt graag willen testen!!!
 • Hertje Kampje
  Ik vraag mij af hoe men geselecteerd word en waar en op let. Want inderdaad het zal niet fijn zijn om elke keer afgewezen te worden
 • C A Boer
  hoop dat ik het nu eens mag TESTEN STEEDS EEN AFWIJZING IS OOK NIET LEUK
 • Herma Scholten
  Ik vindt het erg jammer dat ik die creme niet proberen mag,maar ja, als je niets proberen kan, kun je ook geen oordeel geven toch? Vriendelijke groet, Herma
 • Marianne Van Den Broek
  Jammer, ben al heel lang op zoek naar een goed product.
 • heel erg jammer dat ik niet geselecteerd ben om dit product te testen, ik gebruik altijd de dag en nacht creme van Lóreal.