Meedenken over een nieuwe website over eten? Meld je aan voor een interview of groepsgesprek! Ontvang €30,-

Lijkt het jou leuk om mee te denken over een nieuwe website over eten? Meld je aan voor een interview of groepsgesprek!

Onze collega Stephanie is op dit moment bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website over eten. Graag zou ze met jullie hierover willen praten om te weten wat jullie bezighoudt rondom eten.

Er zijn twee manier om dit met haar te doen. Door middel van een thuisbezoek of deelname aan een groepsgesprek. Hieronder staat uitgelegd wat er met beide bedoeld wordt.
Als dank voor jouw deelname ontvang je €30,- plus een leuk tijdschriftenpakket. Indien je interesse hebt in 1 van de twee opties, meld je dan nu aan!
Thuisbezoek
Ze gaat met jullie mee winkelen. Ze begint dan bij jou thuis om een aantal vragen te stellen (denk aan wanneer begin je na te denken over het avondeten, hoe bepaal je wat je gaat eten, spelen aanbiedingen daar een rol in) en jullie gaan daarna samen boodschappen doen bij jouw eigen supermarkt. Dit thuisbezoek duurt ongeveer 2,5 uur.

Groepsgesprek
Door middel van een groepsgesprek waarin je met een groep van 6 personen gaan discussiëren over alles wat te maken heeft met eten. Dit groepsgesprek vindt plaats op ons kantoor in Hoofddorp (vlakbij het NS station) en duurt ook ongeveer 2, 5uur*.

*Reiskosten worden tot €15,- vergoed.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!