Met Philips Hue lampen creëer je jouw eigen sfeer in een handomdraai

Een persoonlijk, draadloos verlichtingssysteem. Philips Hue wordt steeds populairder. Met één druk op de ‘knop’ bedien je alle lampen in en om je huis. Van de slaapkamer tot de tuin. Ook op afstand! Ideaal, volgens de zes testers van hettestpanel.nl.

Het klinkt ingewikkeld, maar alle testers vonden de aansluiting en installatie van de Hue lampen (heel) makkelijk. “Nieuwe lampen indraaien, de bridge aansluiten op de router, de Philips Hue app downloaden, starten en verbinding maken,” legt Eveline (40) uit. “Binnen vijf minuten was dit klaar en brandden de lampen!”[image name=1 format=160 align=right left=5 right=5]

Van huis of thuis?
De testers gebruikten Philips Hue allemaal om de verlichting eenvoudig draadloos te dimmen, om sfeer te creëren met kleur en om lichtschema’s te programmeren. Ook handig voor als je (nog) niet thuis bent. “Je komt nooit meer thuis in een donker huis,” vertelt Jeroen (35). Floris (28) vult aan: “En je lampen vergeten uit te doen is er ook nooit meer bij.” Een paar dagen of zelfs weken weg? Met de verlichting van Philips Hue lijkt het net of er iemand thuis is. Dat vinden alle testers erg prettig.

Persoonlijke sfeer
[image name=2 format=160 align=right left=5 right=5]
Voor 60% van de testers overtrof Philips Hue de verwachtingen en 100 % zou het anderen aanbevelen. Martin (30) deed dat al na één dag: “Dit is veel meer dan een set lampjes met kleurtjes. Met Philips Hue kun je je woning een perfecte eigen sfeer geven. De kleuren zijn prachtig. En als de lampen gesynchroniseerd zijn met een Ambilight tv geeft het een geweldig effect tijdens films. Door de koppeling aan de iPhone en iPad maak je er ook veel gebruik van.”

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!