Miss Roberta weet wat mooie schoenen zijn!

8.0

Ons testpanel, stuk voor stuk shoe addicts, waande zich bij Miss Roberta in de schoenenhemel. Het meest gegeven rapportcijfer? Een 8! ‘Ze zijn nog mooier dan op de website’, vindt Jolanda (49).

Op zoek naar het perfecte paar ballerina’s, enkellaarsjes, laarzen, sneakers of killer heels? Daarvoor slenter je niet winkel in, winkel uit in een veel te drukke ‘koopgoot’. Die koop je online. In alle rust, bij je favoriete adresje. Voor your must-have Italian shoes moet je bij Miss Roberta zijn, oordeelt ons testpanel. 82% van de testers beveelt deze webshop (zeer) aan bij vriendinnen en familie.

Ons testpanel mocht één paar schoenen aanschaffen bij Miss Roberta. En daar keken ze hun ogen uit.

Picobello!
Het Italiaanse ontwerp en design stemt bij 88% van de testers (zeer) naar tevredenheid. Evenals het unieke van de schoenen. Je hoeft niet bang te zijn dat je beste vriendin iets soortgelijks draagt. Tenzij je je nieuwe geheime schoenenadresje met haar deelt natuurlijk... En ook de prijs van de schoenen mag er zijn. Maar liefst 96% van de testers is hierover (zeer) tevreden.

Feest voor je voeten
En dan il momento supremo: het moment dat de doos opengaat. Zijn de schoenen net zo mooi als op de website? En, hoe zitten ze? Zeer tevreden klanten in ons testpanel. 88% is goed te spreken over de pasvorm. Maia (36): ‘Een feest voor je voeten.’ Ook de look van de schoen en de kwaliteit gooien hoge ogen. Maar liefst 92% van de testers is hier tevreden over. En dan de prijs. 95% is hier zeer content mee. ‘Fabulous’, oordeelt Desiree (21). ‘Ze zitten als gegoten en zijn door de pasvorm en het comfort een reden om vaker schoenen te bestellen bij Miss Roberta.’ 

De testers geven hun aankoop gemiddeld een 7,6. Meest gegeven cijfer? Een 8! Er vallen zelfs 10-en. ‘Leuke schoenen, helemaal van nu!’, aldus Annelieke (44)

Nieuwsgierig?
Ga naar www.missroberta.nl, sla je slag en maak je wintercollectie compleet. Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis. En geen verzendkosten.