Testresultaten: NAN OPTIPRO® opvolgmelk “De overgang ging heel soepel. Wij zijn definitief overgestapt”

7.8

NAN OPTIPRO® 2 opvolgmelk van Nestlé is het resultaat van 150 jaar ervaring in babyvoeding en 50 jaar eiwitonderzoek. Met hun beste eiwit ooit. 235 moeders namen de proef op de som en probeerden het anderhalve week lang uit. Althans, hun kindjes…

Het overgrote deel van de testers is (zeer) tevreden. Marjan (32): “Een fijn product. Sluit ook goed aan bij het geven van borstvoeding. Mijn zoontje vindt het lekker en de prijs/kwaliteitverhouding is prima. Het bewaarblik kun je hergebruiken.” Wendy (39) is zeer positief “mijn zoontje vindt het lekker, ook belangrijk. En heel handig is gebruik (hersluitbaar blik, randje erin, maatschepje die je goed kwijt kan). En ik vind het belangrijk dat ze veel onderzoek hebben gedaan naar de samenstelling."

Overgestapt
Ruim driekwart van de moeders probeerde NAN OPTIPRO® opvolgmelk voor het eerst en gebruikte hiervoor een ander merk. “Deze verpakking is fijner,” zegt Katrijn (32). “De overgang ging heel soepel en mijn baby reageerde er goed op. Dit is niet vaak het geval met nieuwe voeding. Wij zijn definitief overgestapt op NAN OPTIPRO® opvolgmelk." Ook Sabrina (32) maakte de switch: “Ik durfde het niet eerder te geven omdat onze zoon niet alles lekker vindt, maar ik ben er zeer over te spreken.” Ook Alicia (29) is blij met NAN OPTIPRO® opvolgmelk: “Ons zoontje lijkt hier geen eczeem van te krijgen, zoals bij andere voeding.”

Hoge kwaliteit
95% van de moeders vindt het (heel) belangrijk dat Nestlé een merk is waar veel onderzoek wordt gedaan. Voor Jaleesa (26) gaat het om de combinatie van gezond met de juiste voedingsstoffen en een betrouwbaar merk. Vrijwel alle moeders (99%) vinden het (heel) belangrijk dat NAN OPTIPRO® opvolgmelk een product van hoge kwaliteit is. Lisa (34): “De overgang ging heel soepel en mijn baby reageerde er goed op. Dit is niet vaak het geval met nieuwe voeding. Wij zijn definitief overgestapt op NAN OPTIPRO® 2."

Meer informatie over NAN OPTIPRO® opvolgmelk vind je hier.

 

Belangrijke informatie voor moeders: de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt aan om exclusief borstvoeding te geven gedurende de eerste 6 levensmaanden. Nestlé staat hier volledig achter. Borstvoeding is de beste voeding, biedt de beste bescherming tegen ziektes en is het voordeligst. Het is niet mogelijk terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts alvorens bijvoeding te introduceren of over te gaan op (gedeeltelijke) flesvoeding. Heb je vragen over flesvoeding? Raadpleeg je consultatiebureau of arts. Of bel met onze consumentenservice: 0800-0230131. Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!