Nieuw Grazia testpanel: Andrélon Styling Pink Collection!

De Pink Collection komt met nieuwe producten. Naast het bestaande assortiment worden de Get the Volume Föhnspray, Go for Texture Beach Spray en Heat Protect Spray toegevoegd aan de Styling Pink Collection. En jij kan nu één van deze producten testen!

Van een nonchalante strandlook tot aan volumineus big hair. Met de speciale producten uit de Andrélon Styling Pink Collection creëer je zelf binnen no time verschillende looks!

Get the Volume Föhnspray
Met deze föhnspray creëer je volumineus en glamorous haar! De spray bevat een speciale bescherming tegen de hitte van de föhn. Door de verstuiver, spray je precies waar je haar wel wat extra volume nodig heeft.

Go for Texture Beach Spray
Ga voor een nonchalante strandlook! Met de Beach Spray creëer je een natuurlijk warrig effect, alsof je net heerlijk een dagje naar het strand bent geweest. Ook kun je de spray gebruiken als basis om je haar op te steken door de holding factor.

Heat Protect Spray
Deze spray beschermt je haar tijdens het stylen tegen de hitte en voorkomt uitdroging van je haar. Het zorgt ervoor dat je haar super zacht en gezond aanvoelt. Deze musthave is geschikt voor iedere gewenste haar look en het stylen wordt makkelijker en sneller!

Zou jij wel één van deze nieuwe producten willen testen? Geef je dan nu op voor dit Andrélon Styling Pink Collection Grazia testpanel! Let op de testperiodes starten van eind juni t/m eind juli.

Deze nieuwe producten uit de Andrélon Styling Pink Collection zijn vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en supermarkten!

Bovenstaande producten zijn al getest. Benieuwd wat de testers ervan vinden? Lees de resultaten van de Get the Volume Föhnspray, Go for Texture Beach Spray en de Heat Protect Spray en probeer het zelf met korting!

[image name=collection format=629 align=left left=5 right=5]

Helaas je kunt niet meer deelnemen!