Herstellende Hairmilk die past bij jouw haardikte

De nieuwe NIVEA Hairmilk herstellende shampoos en conditioners geven fijn, normaal en dik haar de specifieke verzorging die het nodig heeft.

Al meer dan honderd jaar zorgt NIVEA voor mooi en gezond haar. Wist jij dat NIVEA al in 1912 een product had met dezelfde naam als NIVEA’s laatste innovatie: NIVEA Hairmilk? De formule van de shampoo en conditioner die ons testpanel heeft getest, is natuurlijk helemaal van deze tijd. En daar zijn de 272 vrouwen die deze voor ons hebben uitgeprobeerd het mee eens - zo is 96% (zeer) tevreden. ‘Een verwennerij voor mijn haren’, zegt Wendy (31).

Metamorfose

De melkachtige, lichte formule van NIVEA Hairmilk omhult elke haarstreng op zachte wijze en herstelt het haar, zonder het te verzwaren. ‘Mijn haar heeft een ware metamorfose ondergaan’, zegt Marianne (48). Mieke (48) zag al na een week resultaat. Ook Heja (29) merkt het verschil. ‘Ik had niet verwacht dat al na twee keer gebruik mijn haar zo gezond en zacht zou voelen.’

Drie verschillende haardiktes - 3 varianten
Voor het herstellen van droog en beschadigd haar is het van belang dat de verzorging aansluit bij de haardikte. Fijn, normaal en dik haar vragen namelijk allemaal om een specifieke verzorging en daarmee een specifieke hoeveelheid werkzame ingrediënten. Dat is niet voor niets. ‘Ik geloofde eigenlijk niet dat het zou werken, shampoo voor haardikte, maar het is echt goed’, zegt Anneke (46). 88% van het testpanel vindt dat NIVEA Hairmilk (heel) goed bij haar haardikte past. ‘Het geeft mijn haar de juiste verzorging, zonder het te verzwaren’, vindt ook Renate (39).

Heerlijk NIVEA

Geen verbeterpuntjes? Toch wel. ‘De dop van de fles gaat niet heel makkelijk open en dicht’, vindt Sanne (31). Wilma (46) mist een gebruiksaanwijzing op de fles. Dat laat onverlet dat ruim driekwart van de testers NIVEA Hairmilk zou aanbevelen bij anderen. ‘Het laat mijn haar echt stralen, en met de heerlijke NIVEA-geur’, aldus Wendy (30).

Wil je meer lezen over het product? Ga naar de productpagina bij NIVEA.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!