Nooit meer ruiten krabben! Test een standkachel van Webasto

Wil jij nooit meer gehaast en met koude handen het ijs van je ruiten krabben? En wil je altijd in een behaaglijk warme auto stappen? Dat kan als je auto voorzien is van een Webasto-standkachel. AutoWeek zoekt 5 lezers die in week 50 en 51 zo’n standkachel willen testen. Bevalt-ie? Dan mag je hem na de testperiode houden!

Wie heeft er nu geen hekel aan ijs krabben? En daarna huiverend in een ijskoude auto wegrijden is ook al geen pretje. Bovendien zijn die net schoongeschraapte ruiten vaak zó weer beslagen. Behalve oncomfortabel is dat ook nog eens onveilig. Niet zo vreemd dat 's winters tijdens het eerste kwartier van de rit de meeste ongelukken gebeuren. Met een Webasto-standkachel heb je vanaf het begin een volledig vrij gezichtsveld. De standkachel verwarmt de auto in korte tijd voor en de warmte binnen in de auto ontwasemt de ruiten rondom. Bovendien is het gebruik van deze kachel vriendelijk voor motor én milieu. Een voorverwarmde motor heeft nu eenmaal minder brandstof nodig om te functioneren, vooral direct na het starten. Een standkachel van Webasto kun je met een speciale app via je smartphone op afstand inschakelen of zelfs van tevoren programmeren. Geen smartphone? Geen probleem: je kunt de standkachel ook via sms inschakelen.

De juiste standkachel voor elke auto
Webasto heeft een pasklare oplossing voor elke auto – van klein tot groot. De hypermoderne ThermoTop Evo is zelfs speciaal ontwikkeld voor auto’s die heel weinig ruimte onder de motorkap hebben.

Meedoen
Wil jij graag de Webasto-standkachel beoordelen en ons laten weten wat je ervan vindt? Geef je dan nu op voor dit testpanel. En als de kachel je bevalt, dan is-ie na afloop van de testperiode helemaal van jou! Uit alle aanmeldingen selecteerd de redactie van AutoWeek vijf gelukkigen die de ThermoTop Evo mogen beoordelen.

Belangrijke informatie voor dit testpanel:

  • Om deel te kunnen nemen aan dit testpanel, dienen we de exacte uitvoering van jouw auto weten. Dit kun je aangeven bij jouw aanmelding.
  • De standkachel zal in week 48 of 49 ingebouwd worden in Rozendaal of in Kampen. Een andere week of locatie is niet mogelijk. Je kunt wel zelf de afspraak maken op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt.
  • Afhankelijk van het model auto, ben je je auto voor het inbouwen een paar uur kwijt. Inbouwen vindt plaats op kantoordagen tussen 9.00 en 17.00 uur. 
  • De standkachel zul je bedienen met een app, dus een smartphone is belangrijk. De standkachel kan ook per sms of met een afstandsbediening bediend worden.